Начерви се като звезда

Ще ви покажем готина серия от червила с ликовете на популярни мадами
Начерви се като звезда

През последните няколко години червилата преживяха своеобразна революция. Факт. Днес устните на дамите могат да бъдат оцветени във всички цветове на дъгата и това съвсем не се възприема като притеснително.

Освен разнообразие от шарки обаче, в предлагането на въпросните козметични продукти се наблюдава и палитра от различни аромати и вкусове. Нещо повече, забравете за традиционната им форма :) Червилата могат да бъдат всякакви и дори - да изобразяват ликовете на популярни личности.

Следващите модели са точно такива. Те са дело на гримьорката и мултимедийна артистка Мей Съм, която живее и твори в Хонг Конг. Произведенията ѝ са наистина уникални и изобразяват лицата на някои от най-известните модни икони на света – като се започне от Лейди Гага, та се стигне чак до Коко Шанел. Всяко червило отнема на Мей цели две седмици за изработка, а за материал мадамата използва продуктите на вече наложени козметични брандове, между които YSL, Max Factor, Nars, Estee Lauder и M.A.C.  

Ето ви, например, една класическа визия от Лейди Гага, лесно разпознаваема по панделката от коса в прическата и превърната в... 

1104443May Sum

Незабравимата усмивка на Мерилин Монро вероятно ще се запечата и на вашите устни, ако употребявате това червило:

1104438May Sum

Разбира се, не можем да минем и без Виктория Бекъм, която е важна клечка в модата и все по-налагащ марката си дизайнер.

1104437May Sum

В "червило-варианта" на британския модел Туиги също се виждат интересните ѝ мигли:

1104445May Sum

Е, Кейт Мос не прилича на себе си, но с малко повече въображение можете и да си я представите:

1104439May Sum

Коко Шанел пък задължително е с шапка:

1104444May Sum

"Стопанката" на прочутото списание "Vogue" - Ана Уинтур, не може да се сбърка, защото прическата я издава.

1104436May Sum

Не си правете илюзията, че въпросните модели струват стотинки. Цената им е около 400 долара – оу, боли! Другият им недостатък е, че звездната им форма не е "до изчерпване на количеството". Всъщност, при една по-стабилна употреба на червилата... ликовете на популярните мацки лесно биха били заличени :)

Но не можем да не признаем, че идеята е интересна. Благодарим на Алекс от Sportuvai.bg, че ни обърна внимание върху симпатичните козметични продукти. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май