Плитките ни са модерни

Ама, разбира се!
Плитките ни са модерни

Нас ако питате, няма по-подходящ ден за коафьорски експерименти от днешния. Неделята е спокойна, свободна и свежа. Има време за всичко.

Затова ви предлагаме днес да си поиграем с косите - да ги сплетем и после да украсим готовите плитки. В следващите редове момичетата от Jenite.bg ни показват как да се справим със задачата. Готови ли сте за действие? Тогава се гмурнете по-нататък в материала...  

Плитка + шапка 
Изрично сме уточнявали, че плитките на новото време не са стегнати като плитките на Пипи Дългото Чорапче, или като плитките на някогашно пионерче. Актуално е те да бъдат рошави, особено в основата си. А този вариант стои прекрасно с повечето видове шапки: каскети, барети, или обемни плетени такива.

1071223
Щом ще носите плитките с шапка, няма нужда да ги украсявате. Ако все пак ви се иска да изглеждате по-различно и ексцентрично, интересна идея е да вплетете в косата си прежда. Или да направите плитки само от прежда, след което да ги защипете под шапката - те ще се смесят с плитките от собствената ви коса.

Пръстени и гривни в плитката
Не ви препоръчваме да използвате някоя от собствените си гривни - ще бъде прекалено голяма. Потърсете детска гривничка. Освен това имайте предвид, че идеята от черно-бялата снимка няма да изглежда добре само с една плитка. По-скоро трябва да се спрете на варианта с компилация от няколко различни по дебелина и стил плитчици отстрани на лицето. 

1071208
Що се отнася до дебелия пръстен, той е подходящо да се постави както в основата на плитката, така и в края. Можете да си потърсите специален пръстен за коса, а ако не намерите, просто закрепете обикновена метална халка с гумено ластиче.

Плитки с панделки
Тук вариантите са още повече. И ги харесваме много, тъй като нежната панделка определено умее да освежава монотонния есенен тоалет. Тя може да се постави в основата, средата или края на плитката.

1071212
Панделката може да съединява и две по-малки плитки от задната страна на главата. Тази прическа също стои много нежно, подходяща е както за изискано събитие, така и за ежедневието в офиса.

1071206
Трети вариант: панделката се превръща в диадема, чийто край е сплетен в плитката.

1071222
Още готини идеи с плитки ще откриете ей тук. 

 Побързайте да намерите жените и във фейсбук, за да си крадете от тях редовно добри съвети за красота. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември