Три козметични продуктa, чието място е в хладилника

Ха!
Три козметични продуктa, чието място е в хладилника

Мили момичета, подозирам, че си имате специална чантичка, в която съхранявате любимите си червила и мазила. Това е чудесно – и аз си имам такава.

Но знаехте ли, че спокойно бихте могли да държите някои от нещицата си за разкрасяване и в хладилника? Даже е препоръчително те да са там.

Ето три от тях:

Крем за очи: Като цяло, винаги е добре продуктите за лице да се складират в тъмни и по-хладни местенца. Горещината може да се отрази зле на съставките, които те съдържат, и да намали тяхната ефективност. Що се отнася до крема за очи, когато е прилично охладен, той има и друг ефект: намалява подпухналостта на кожата и освежава.

Лак за нокти: Високите температури размекват консистенцията на продукта, правейки я значително по-трудна и неприятна за нанасяне. "Студеният" лак е друго нещо. Плътността му остава задоволителна и перфектна.

Парфюм: Много от нас са свикнали да държат любимите си стъкленици в банята. Проблемът е, че влагата и топлината имат потенциал да скапят и да променят съвсем аромата на парфюмите. Затова бутайте последните в хладилника и не ги мислете.

Ако пък искате да си говорим за козметика, заповядайте в синия ни салон. Там винаги е уютно ;)   

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април