Каква е вашата връзка?

Начина по който спите ще ви подскаже това!
Каква е вашата връзка?

В случай, че често си задавате въпроса каква е вашата връзка, то имайте предвид, че лесно можете да узнаете по начина, по който спите двамата с любимия до вас човек, пише сайта Vetallt.se.

Според експертите по психология и терапевтите по брачна консултация, които са проучвали езика на тялото, съществуват неоспорими доказателства, че езика на тялото по време на сън подсказва каква е връзката между двамата влюбени.

Предлагам ви да се запознаете с няколко от най-разпространените позиции, които ще ви помогнат да откриете слабите и силните страни на връзката си.

Позиция лъжица:

1576979Thinkstock/Guliver

Според медиците 1/3 от населението спят по този начин с партньора си, което подсказва, че се радвате на здрава връзка. Психологът Corinne Sweet смята, че позицията лъжица сигнализира за една връзка на взаимно доверие и подкрепа, която си оказват двамата партньори. Позицията лъжица подсказва също така, че във двойка съществува увереност, доверие в партньора и сексуална хармония. В случай, че при вас се наблюдава позиция лъжица, но телата ви не са допрени едно до друго, то това говори за по-безопасни, и по-зрели отношения, в които партньорството, любовта, сексуалността и взаимното доверие са поставени на челна позиция. Секс експертът Tracy Cox също така споделя, че съществуват двойки, които следват позицията лъжица, но се оплакват от липсата на достатъчно пълноценен сексуален живот, но за щастие процента на тази група е значително по-нисък от останалите две групи.

Прегърнати

Само 4% споделят, че обичат да спят заедно с преплетени в прегръдка тела. Ако изберете тази позиция за сън, то това е сигурен знак, че все още се намирате във фазата на медения месец, но също така може да означава, че сте поставили взаимното ви доверие на челна позиция във връзката помежду си. В случай, че през нощта се разделите от тази позиция, това може да е сигнал, че имате по-зрели отношение. Тази позиция на сън също така може да сигнализира, че сте склонни да приемате партньора до себе си като собственост, което може да доведе до известни трудности във взаимното зачитане на лично пространство. За кратък период от време това може да е изключително романтично, но за по-дълго време може да се окаже изключително опасно за връзката ви.

Глава върху гърдите на партньора

1576977inm.com

Тази позиция подсказва страстта и любовта помежду ви както и хармония в сексуално отношение. Възможно е също така да е знак, че връзката ви е все още млада и искате по-лесно да опознаете човека до себе си.

Позиция - няма място за двама!

За тази позиция на сън е характерно, че единият от двамата партньори заема по-голяма част от леглото, а другият е принуден да спи свит в малък свободен участък. Тази позиция на телата подсказва превъзходството и егоизма на партньора, който заема по-голяма част от леглото. Твърде вероятно е той/ тя да има ръководеща роля във връзката, което може да доведе до сблъсъци и прекратяване на връзката, ако другият не е съгласен с лидерството. В противен случай ще трябва да сте винаги в позицията на подчинен.

Гръб към гръб

1576980Thinkstock/Guliver

Поздравления, ако спите в тази позиция на телата! Според специалистите това е най-добрата позиция за спане, която подсказва за близост във взаимоотношенията, взаимно зачитане на независимостта и в същото време удовлетвореност в сексуално отношение. Разликата в тази позиция на сън и позиция лъжица е, че партньорите са постигнали и духовна близост и най-вероятно комуникацията им помежду им е изключително пълноценна. Хубавото на тази позиция е, че издава вътрешна увереност и липса на съмнение в лоялността на другия партньор. Според проведените проучвания само цели 27% от население спят по този начин.

След скандал

1576978Thinkstock/Guliver

В случай, че има повече от половин метър разстояние между двамата партньори или по-скоро да се настанили в двата противоположни края на леглото, това дава сигнал, че не сте постигнали съгласие по конкретен проблем или имате кардинални различия във възгледите помежду си. В случай, че тази позиция на тялото се запази за дълго време рискувате да стигнете до трайна раздяла с партньора.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април