Митове за секса

Развенчани и отречени
Митове за секса

Толкова са много, че няма как да ги изброим всички. Нещо повече: всеки ден, за разнообразие, някой създава нова легенда за секса. Вижте три от най-широко разпространените. Ще си направите добра услуга, ако не ги допускате до спалнята си.

Невъзможни за синхронизиране

Ето ви една огромна заблуда, която обаче (само за оправдание) много двойки по света продължават да поддържат.

Отдавна се счита, че жените и мъжете достигат пик на сексуалното си желание в различен етап от съзряването си. Да, вярно е, че нивата на тестостерон при мъжете са най-високи в пубертета. Но хормоните са само част от сексуалното поведение на мачовците, смятат специалисти. Същото с еднаква сила важи и за техните нежни избраници.

Така че, ако желаете наистина да синхронизирате либидото си с това на партньора, инициарайте по-често креватни изживявания.

Сексът (поне) един път седмично е истински витамин за връзката, твърди американският секс терапевт Йън Кернър. Всъщност формулата "апетитът идва с яденето" е особено валидна в този случай. Колкото по-често тренирате в леглото, толкова по-изразено ще е сексуалното ви желание, независимо настроението ви, смята Кернър.

G-точката не съществува

Не съществува за тези, които не я търсят. Съвсем наскоро френско проучване даде физическо доказателство за наличието на силно ерогенната зона при жените.

Дамите, които са способни да почувстват вагинален оргазъм, имат по-тънка от обичайната тъкан, разположена между вагината и уретрата (пикочния канал), заключват френските експерти.

Доколко тази зона е магически бутон за оргазми обаче зависи от чувствителността на всяка жена, коментират още те. (Пак сме виновни ние, не е честно!)

В случай, че не вярвате в съществуването на G-точката, винаги може да се доверите на поза, позволяваща ви да получите максимално удоволствие от интимното преживяване.

Ние обаче сме оптимисти и сме убедени, че все пак – който търси, намира, наистина.

Размерът има значение

Има за тези, които му отдават такова. Иначе по-големият пенис не е гаранция за размазващ секс и супер удовлствие. Сигурни сме, че много дами ще се съгласят с нас. Често той даже се оказва пречка пред достигането на т.нар. G-точка, за която вече стана дума.

В случай, че дължината все пак не удовлетворява секс намеренията ви, пробвайте поза, която ще ви държи по-близо до партньора (като добрата стара мисонерска поза).

А вие: кой секс мит сте развенчали собственоръчно?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май