Open air секс

Разчупете стандартните си интимни преживявания, сега му е времето
Open air секс

Значиииии, от собствен опит можем да твърдим, че сексът на открито може да бъде доста възбуждащ. И изобщо не е приоритет на тийнейджърите.

Природата и слънчевото време направо крещят да се впуснем в диви любовни игри. Само трябва да им дадете шанс и да се отпуснете, останалото ще се случи постепенно и от само себе си. Ето няколко идеи:

На поляната

Пикник сред природата може да бъде наистина  съблазнителна инициатива. Ягоди, освежаващи напитки и топли слънчеви лъчи, галещи телата. Идилична картинка, чието продължение зависи от вас и вашият партньор/ка. Отдавайки се изцяло един на друг, тук можете да си позволите всякакви акробатични фигури. Върху одеялото, под него, до рекичка, на тревата, сред цветята – изборът е ваш. Не губете време, дивото зове!

В колата

На излет или не, сред гората или в по-урбанизирана обстановка, автомобилът винаги е на разположение. Отново имате пълна свобода да конфигурирате каквото и както си поискате: две предни седалки, дълга седалка отзад, че и багажник... На това му викаме ние богат асортимент!

Винаги може да превърнете изживяването си и в сцена от "Бързи и яростни", ако неволно ритнете ръчната спирачка или натиснете клаксона. Прикритието ви лесно ще бъде разобличено и ще се наложи да се обличате по бързата процедура.

А можете да се забавлявате и навън, върху капака на колата. Само внимавайте със страстите - нанасянето на трайни поражения и вдлъбнатини върху него е напълно възможно и се обяснява трудно...

Единственото условие е да не практикувате интимните си занимания в движение. Това е опасно както за вас, така и за околните на пътя.

На плажа

Класика в жанра. Лунна светлина, сонати, морски бриз и още нещо ;)

Най-добре отидете на някое закътано местенце и не забравяйте голяма кърпа или одеяло - пясъкът не прощава никому. Консумирайте любовта си под звуците на разбиващите се вълни и звездите...

Едно такова плажно приключение допуска разнообразни и всевъзможни пози, затова действайте безстрашно. Малките рачета, които излизат нощем, не би трябвало да ви притеснят ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 02.08.2011 | 07:14
    Малките рачета всъщност ме притесняват :) хахахаха :) Иначе идеята ми харесва :)

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април