Натурален лосион против стрии

Едва ли ще направи чудеса с кожата ви, но със сигурност ще подобри състоянието ѝ
Натурален лосион против стрии

Значи, да се разберем: стриите са неприятно явление. А появят ли се веднъж... трудно могат да се премахнат дори и с магическа пръчка :) Все пак, не бива да ги оставяте да се саморазправят с кожата ви и е добре да направите нещо, за да облекчите състоянието на външната си обвивка.

Предлагаме ви натурално решение, а именно – следващия домашно приготвен лосион. За да си го спретнете, просто комбинирайте в подходящ съд малко количество мляно кафе със зехтин и разбъркайте продуктите до получаване на пастообразна смес.

Със същата намажете и масажирайте в продължение на 10 минути засегнатите зони. Не търкайте ожесточено обаче, защото има шанс допълнително да разтегнете кожата. Препоръчително е след това да увиете с хавлиена кърпа третираните области и да дадете време на лосиона да проникне в дълбочина. Накрая изплакнете с топла вода и нанесете хидратиращ продукт. То е ясно, че нещата няма да се подобрят от раз, така че ще е разумно, ако прилагате процедурата 1-2 седмично в продължение на известно време. Дано да има резултат!

Най-доброто, което можете да сторите обаче, е да вложите всичките си усилия в предотвратяването на появата на стрии. Не си позволявайте крайни инверсии в теглото, хранете се здравословно и спортувайте редовно.

Хайде, пожелаваме ви успех – бъдете красиви! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април