Есен в менюто

С няколко любими плодове и зеленчуци
Есен в менюто

О, да! Ние сме най-големите фенове на настоящия сезон. Причините са много, но една от тях определено заслужава внимание – храната :)

Точно така. Сега е моментът да вкараме в менюто си куп сезонни плодове и зеленчуци, пълни с полезни хранителни съставки. Списъкът с приятели на есента е дълъг, но нека започнем с...

Тиквата

Оранжевата госпожа е отличен източник на витамин C и бета-каротин. Редовната ѝ консумация има потенциал да подобри имунната ни защита и да ни направи пo-здрави и по-силни.

Освен всичко друго, тиквата (и дори части от нея) би могла да се превърне в чудесна есенна декорация за дома. Скоро ще ви покажем как :)

Моркови

Мустакатите сладури също са изключително богати на бета-каротин, но в тях има още: витамин K, както и немалко фибри и ценни минерали. Добрата новина е, че можем да ги похапваме сурови, а можем да си ги приготвяме и така...

inm.com

Зеле

Зайци, разкарайте се! Зелето е наше ;) Адски вкусно е + витаминозно. А според редица изследвания, честият му прием може да понижи риска от рак и куп други заболявания.

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 03.10.2012 | 12:49
    Супер информация! Страхотно предадена да се запомни! Предавам нататък, но очаквам продължението...Благодаря ви!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май