Тренировката на: Виктория Бекъм

Да, дизайнерката спортува, при това - сериозно
Тренировката на: Виктория Бекъм

Виктория Бекъм не е най-спортната личност, която можем да си представим. Дори последните няколко години медиите често спекулират с на моменти болезнената й слабост: приписваха й анорексия, след това диета с шампанско, максимум 800 калории на ден и какво ли още не.

Бившата Пош Спайс обаче изобщо не се впечатлява от хищниците в публичното пространство. От средно талантлива певица със съмнително чувство за стил госпожа Бекъм успя да се превърне в успешен дизайнер със собствен почерк и силно женско присъствие, с което малцина могат да се похвалят. А миналото лято добави към отбора си момчета и една здрава и чаровна дъщеричка – Харпър.

Вики никога не е обичала да бъде многословна в интервютата си и рядко оспорва клюките по свой адрес. Но в последния брой на американския Vogue най-накрая сподели малко повече за...

Тренировката

37-годишната британка никога не е била атлетична. В миналото е пробвала доста спортни занимания – тенис, фитнес, пилатес, йога, но често признава, че трудно се придържа към фиксиран тренировъчен режим за дълго време.

justjaПреди време сподели, че ангажиментите към семейството и работата като дизайнер й отнемат толкова много време, че постоянно е на висок ток и не успява да спортува редовно. Последната й бременност обаче сериозно променя това.

Виктория осъзнава, че вече е по-близо до 40-те, отколкото до 30-те си години и трябва да се грижи внимателно за тялото си. Ражда Харпър с Цезарово сечение и си почива максимално в първите 6 седмици след него. После обаче започва да следва сериозна тренировъчна схема.

Пред Vogue брюнетката признава, че тичането много й помогнало да възвърне обичайното си тегло. Веднага щом било възможно, тя започнала да тича всеки ден, 6 дни в седмицата. Госпожа Бекъм допълва, че невинаги имала толкова време за джогинг сесията си, колкото й се искало, но поне не я пропускала.

Тя тренирала и няколко пъти седмично с холивудското фитнес гуру Трейси Андерсън – миньончето, което е известно с взискателни клиенти като Мадона, Гуинет Полтроу, Джесика Симпсън, Кейт Хъдсън, Шакира и много други.

Трейси е известна с това, че има собствена тренировъчна схема, която адаптира индивидуално. Залага на различни тренировъчни подходи, включително на плиометрични и изометрични упражнения, както и на такива с тежести. Освен това държи на дисциплината по време на сесия и е доста строга.

Вики признава, че доста се вманиачава, особено когато гони определена цел и вижда приближаването й, така че двигателният й режим бил доста интензивен на моменти.

А съвсем скоро сподели в своя туитър профил снимка, на която язди заедно със синовете си, което означава, че този спорт не й е чужд.

В заключение ние само ще отбележим, че госпожа Бекъм обикновено изглежда добре. Но напоследък си личи, че е ужасно изморена – рядко се усмихва, има тъмни кръгове под очите и, изобщо, е видимо бледа. Искрено се надяваме, че това се дължи единствено на малката Харпър, която, както твърди майка й, обича да будува нощем.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април