Как да изглеждаме по-слаби през зимата?

Как да изглеждаме по-слаби през зимата?

През зимата дните са кратки, тъмни и студени и това обикновено ни прави малко мързеливи. Ако към това прибавим и и многобройните изкушения на празничния сезон, ясно е, че е доста лесно да наддадем няколко допълнителни кила. Признай, че и преди си се сблъсквал/а с този проблем. Най-доброто решение е да не пълнееш като водиш активен живот. Но когато това е невъзможно, може да използваш някои трика за обличане, които ще ти помогнат да прикриеш килцата, наддадени през зимата...

През зимата дните са кратки, тъмни и студени и това обикновено ни прави малко мързеливи. Ако към това прибавим и и многобройните изкушения на празничния сезон, ясно е, че е доста лесно да наддадем няколко допълнителни кила. Признай, че и преди си се сблъсквал/а с този проблем. Най-доброто решение е да не пълнееш като водиш активен живот. Но когато това е невъзможно, може да използваш някои трика за обличане, които ще ти помогнат да прикриеш килцата, наддадени през зимата.

Съвет #1: Носи дрехи, които ти стават

Сигурно ти изглежда очевидно, но една от най-честите грешки, които хората правят, е да не носят дрехи, които им стават. Когато изпитаме инстинкта да скрием тялото си с дрехите, първото, което правим, е да облечем такива, които са прекалено големи. Не го прави! Дрехите, в които се чувстваш удобно и те са ти нито прекалено големи, нито прекалено малки за размерите ти – обикновено с тях изглеждаш най-добре.

Съвет #2: Слоеве

Хубаво е, че е зима! Защо? Защото поради студеното време можеш да носиш допълнителни слоеве дрехи и никой няма да те заподозре заради това. Повечето слоеве дрехи прикриват недостатъците на тялото. Само не слагай повече от 4-5 слоя и внимавай дрехите да не са прекалено обемисти, иначе нещата само ще се влошат. 

Съвет #3: Използвай аксесоари

Някои казват, че аксесоарите са най-важната част от модата. Е, съгласяваме се с това, защото са важна част от прикриването на килата, наддадени през зимата. Коланите и бижутата могат да бъдат много ефективни при прикриване на някои части на тялото. Освен това носи и специалните зимни аксесоари като шалове, ръкавици или шапки. Опитай комбинации от различни аксесоари и със сигурност ще си доволен от резултатите.

Съвет #4: Подчертай най-привлекателните си части на тялото

Ако подчертаеш части на тялото си, които смяташ за привлекателни, никой няма да забележи частите, които те притесняват. Покажи краката, ръцете и врата, и отклони вниманието от по-малко възхитителните части. Можеш да покажеш и деколте, но прояви вкус. Това винаги работи!

Съвет#5: Избери точните цветове

Тъмните цветове са подходящи за прикриване на излишните килограми. Тези цветове те карат да изглеждаш по-елегантна, затова се снабди с достатъчно дрехи в черно, тъмносиньо, бургундско червено или лилаво. Ако носиш дрехи в по-светли цветове, увери се, че те са в ярки цветове и десени, за да разсеят вниманието от несъвършенствата на тялото ти.

Съвет#6: Вертикални срещу хоризонтални десени

Какви шарки предпочиташ върху платовете на дрехите ти – вертикални или хоризонтални? Надяваме се отговорът да е вертикални, защото те успешно прикриват излишните килограми. Запомни, че хоризонталните линии и десени те правят да изглеждаш по-широка.

Съвет #7: Опитай да носиш стягащо бельо

Модната индустрия предлага доста иновативни решения, за да придобие тялото ти перфектна форма. Чувал ли си за стягащо бельо? Специалното бельо се предлага и за мъже, и за жени и помага за оформяне на краката, дупето, ханша, талията и гърдите. То е лесно и много ефективно решение!

Съвет #8: Носи свободнопадащи дрехи

Дрехи, направени от плътно прилепващи материи очертават всяка част на тялото. Вместо тях, носи дрехи от свободно падащи материи: те ще представят тялото ти в много по-привлекателна светлина.

Съвет#9: Силата на V-образното деколте

Да, това е истината: V-образното деколте също ти помага да скриеш излишните килограми. Как? Просто тези деколтета привличат погледите отгоре-надолу, правейки тялото да изглежда по-дълго и по-тясно. Хоризонталните деколтета имат точно противоположния ефект: те правят раменете и линията на бюста да изглеждат по-широки, пише topshop.

ключови думи:
зима по-слаби

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври