6 неща, които трябва да знаете преди сватбата

6 неща, които трябва да знаете преди сватбата

1. Сватбата не е главната цел

Целта е да изградите един пълноценен брак и здрави семейни взаимоотношения. Да споделяте времето си, да бъдете отдадени един на друг, приходите ви да бъдат общо и да ги разпределяте разумно. Много други подобни неща, които да ви направят едно цяло. Най-голямото постижение е да спазвате винаги сватбените си обети: Заедно в добро и лошо, в бедност и богатство, в здраве и болест...

Бракът звучи толкова лесен за изпълнение, но на практика никога не е така. Преди да встъпите в такива взаимоотношение, първо изживейте всичко онова, което сте планирали, и след това променете перспективите си.

1875590

2. Инвестирайте повече в медения месец, отколкото в сватбата

Днес очакванията за сватбата са големи. Самото събитие се е превърнало в индустрия, която поглъща средно 10 000 – 20 000 лв от бюджета ви. Подготовката отнема страшно много време и никога не покрива очакванията. Събиране на много гости, роднини, празненство обляно в емоции.

А истинското празненство всъщност е меденият месец. За това по-доброто предложение е да похарчите повече за него. Планирайте едно незабравимо преживяване, на което да се насладите един на друг. Все пак това е първият важен етап от брака.

3. Това, което не харесваш в партньора си, е също толкова важно, колкото това, което харесваш

Нека признаем – това, което не харесваш преди сватбата, ще стане още по-зле след нея. Всеки има навици, които дразнят другите. Опитайте се да се разберете още от началото. Всеки знае, че комуникацията в двойката е правилната стъпка към добри отношения. Е, не чакайте. Започнете обсъждането веднага. 4. Истинската ти същност е най-важната

Никой не е перфектен, това е ясно. Да бъдеш естествен може да бъде решаващо във връзката ви. Не се преструвайте, колко и излагащи и унизителни да са някои от навиците ви. Все пак ако искаш да прекараш остатъка от живота си, трябва да го познаваш достатъчно добре.

1875589

5. Споделянето е главният ключ за дълготрайни взаимоотношения

Освен на чувства и емоции, имаме предвид и споделянето на финанси. Голям брой от разводите са предизвикани от спорове за пари, комуникация, несбъднати очаквания. Всеки има различни виждания за живота си, различни очаквания. Ако не можете да успеете в общите си разбирания, се откажете от следваща стъпка.

6. Трябва да поработите за успешен брак

Нещата не се случват просто така. Както за всичко другo, и за това трябва да се потрудите. Влизайки във връзката, двамата различни индивида трябва да успеят да се превърнат в двойка. Важните неща в живота – купуване на къща, смяна на работата, появата на първото дете, са истински определящи за връзката. Винаги променят хода на взаимоотношенията и предизвикват адаптация към случващото се. Ако промените запазят спокойствието в семейството, значи сте на правилния път и сте постигнали много.

ключови думи:
знание сватба

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Лъв
23 юли – 23 август