5 женски "слабости", на които мъжете не могат да устоят

5 женски "слабости", на които мъжете не могат да устоят

Елегантен външен вид, дълги крака или екстравагантна визия. Много жени смятат, че за да съблазните мъж, трябва да имате идеална фигура и похотлив характер. Но не е точно така.

 

Всяка жена може да бъде изкусителка, но не всички осъзнават, че не им трябва много, за да го постигнат. Ще ви подскажем кои са петте трика, на които никой мъж не може да устои.

1. Слабост
Една мъдра жена никога няма да покаже, че е в състояние сама да се справи с всички трудности.

Отваряне на кутия, вдигане на тежки пакети, забиване на пирони - всичко това можем да направим сами. Но момичетата не трябва да демонстрират силата си пред мъжа си.

Ако искате да се погрижите за вас, не трябва да "мерите силата" с вашата госпожа. Една жена знае със сигурност, че за да си позволи да бъде слаба, трябва да прехвърли част от проблемите върху своя мъж. Освен това за тях е чест да помогнат на "дама в нужда".

2. Похвала
Никой мъж не може да устои на жена, която му се възхищава и хвали.

Ако искате да бъдете обичани и желани – не пестете от благодарността. Забил е пирон? Похвала. Измил е чиниите? Похвала.

Не мислете, че това са обикновени неща и не си заслужават вниманието ви. Похвалата на жените за мъжете е вдъхновение за извършване на нови "подвизи". Основното нещо е тя да бъде искрена.

3. Интерес
Способността да слушате и искрено да се интересувате от неговите дела и хобита винаги е високо ценена сред мъжете. Проявяването на интерес към вашия мъж ви прави не само привлекателен "обект”.

Признанието е важно за мъжете, те просто трябва да знаят и да усетят, че са чути. Ако знаете как да слушате и чувате своя избраник, стойността ви ще се увеличи значително.

4. Мистериозност
Една жена винаги трябва да бъде мистериозна. Не трябва да казвате на любимия си всичко, което се случва в главата ви. Оставете мъжа да фантазира, да се разплита и да ви опознава по малко всеки ден.

Мъжете са ловци. За тях е важно да те постигнат и да решат. Ако една жена от първите минути разкрие всичко за себе си, тогава тя става безинтересна за завладяване. Дайте воля на мъжката фантазия и винаги ще бъдете желани.

Важно е обаче да не се прекалява. Една жена трябва да бъде мистериозна, а не книга с пъзел на китайски.

5. Женственост
Основното оръжие на нежния пол. Добре поддържан външен вид, прическа, естествен грим - това прави жената привлекателна. Рокли, поли, токчета винаги печелят пред дънките и маратонките.

Именно женствеността прави жената специална в очите на мъжа.

Мъжете се нуждаят най-вече от нашите женски грижи. Те не могат да го покажат или кажат. По природа те трябва да бъдат силни, мощни и непоклатими. 

Източник:  jenata.blitz.bg

ключови думи:
женски слабости

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април