Знаете ли, че...

Благодарение на чесъна можете да овладеете и премахнете симптомите на грип и настинка в рамките...

Благодарение на чесъна можете да овладеете и премахнете симптомите на грип и настинка в рамките само на 3 часа?!

В сезонът на вирусните заболявания единственият адекватен начин да се справите с агресорите навлизащи в тялото ви е да посегнете към най-мощния народен антибиотик – негово височество чесъна!

Отблъскващата му миризма не трябва да става повод за личната ви суета, за да не го приемате, защото той ще ви донесе многобройни ползи.

Според най-новото проучване проведено от учените и публикувано в The Journal of Nutrition сочи, че употребата дори само на 5 грама суров и счукан чесън, само 3 часа след хранене се подобрява имунитета на организма благодарение на нарасналите бели кръвни клетки в кръвта.

Учените установили тези факти чрез кръвни изследвания на участниците в проучването. Мнозина от тях дори успели да се освободят и от други неразположения като запушен нос и неприятното главоболие, което често съпровожда грипните инфекции.

От голямо значение е да се приема всекидневно по малко количество чесън особено през зимата, благодарение на което ще можете да поддържате отличното здраве и на стомашно-чревния тракт. Важно условие е винаги да го приемате в комбинация с храна по време на вечеря или с мед, за да не дразните лигавицата на стомаха.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април