Знаете ли, че...

Формата на тялото разкрива характера на жената?
Психолозите казват, че фигурата на жената може да...

Формата на тялото разкрива характера на жената?

Психолозите казват, че фигурата на жената може да разкрие нейния характер от пръв поглед. Каним ви да направите прост тест и да разберете колко правилно експертите определят поведенческите черти на жената въз основа на нейната форма.

"Обърнат триъгълник" (ханшът е по-тесен от раменете)

Жените с такива фигури са изключително целеустремени и уверени в своята сила, интелигентност и способности. Въпреки това, тяхната прекомерна настойчивост и безапелационен характер могат да изплашат не само недоброжелателите, но и приятелите и съмишлениците. В същото време, въпреки нейния категоричен и дори войнствен характер, такава жена може да стане вярна съпруга и предан другар по оръжие, ако срещне също толкова енергичен, целенасочен и искрен човек с общи възгледи за живота.

"Круша" (ханшът е по-широк от раменете, изпъкнало дупе)

Този тип фигура говори за много могъща природа. Такава жена е в състояние да принуди другите да направят това, от което се нуждае. В същото време, самата тя не обича да се подчинява и изпълнява нечии инструкции. В същото време собствениците на такива фигури като правило са дръзки, очарователни и секси, не им струва нищо да очароват мъж, поради което обикновено имат много фенове. Заедно с това, такива жени се характеризират с капризничене, своеволие и желание да контролират всичко и всички. Ако ѝ противоречите, тя може да ви стане заклет враг.

Формата на тялото разкрива характера на жената - 2

"Правоъгълник" (раменете и бедрата са приблизително еднакви, талията не е изразена)

Подобни фигури са типични за два типа дами. Първата е "приятелката": тя лесно влиза в контакт с непознати, бързо става част от всяка компания и често има много приятели мъже. Вторият тип са много срамежливи, дори комплексирани жени. Те предпочитат самотата пред шумните компании и трудно се решават на промени и активни действия. Освен това са много уязвими и чувствителни. В същото време жените с правоъгълен тип тяло като правило са добри съпруги: те не са склонни да изневеряват и са прагматични и отговорни в ежедневието.

"Ябълка" (с наднормено тегло в коремната област)

Такива фигури са типични за много общителни и весели жени, които заразяват другите с оптимизъм и любов към живота. Често такива дами се наричат ​​душата на компанията, тъй като те са в състояние да обединят околните с неудържимата си енергия. Тъй като такива жени обичат да доминират и ръководят, те обикновено имат по-спокоен, устремен мъж до себе си. Въпреки това, фигурата "ябълка" като правило показва проблеми с хормоналните нива и често излишък на мъжкия хормон тестостерон. Ето защо, за да заченете и износите нормално дете, може да е необходима хормонална терапия.

"Пясъчен часовник" (тясна талия, приблизително еднакъв обем на бедрата и гърдите)

Най-хармоничният тип тяло, което говори за женственост и гъвкавост на природата. Такава жена без преувеличение е мечтата на всеки мъж, тъй като до нея той ще се почувства най-силният, най-умният и най-красивият. Дамите с този тип фигура са създадени за любов и семейство, докато кариерата не е основното за нея. В същото време имат достойнство и няма да позволят да бъдат натикани.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май