3-те зодии, с които мъжете остават за цял живот

3-те зодии, с които мъжете остават за цял живот

Телец

Добри домакини, артистични натури и женствени по душа. Жените Телци са истинско съкровище, но понякога да и скрити лимонки. Те могат да докарат мъжете си до лудост само с няколко думи и да ги вбесят до краен предел. В същността си обаче жените от тази зодия са много грижовни и са невероятно добри съпруги и майки. Те обичат да пътуват, което носи разнообразие във всяка връзка. Нежни и внимателни са, но когато лампите загаснат... стават истински лъвици. Съвкупоността от много противоречиви качества действат като наркотик за мъжете, за това и те никога не си тръгват.

1910168

Рак

Добротата на Раците в причината те винаги да имат дълги и здрави връзки. Жените с тази зодия са сладки като външност и не придават важност на облеклото си, но това няма значение за мъжете, които искат истинска и дълбока връзка. Раците се раздават цял живот, правят огромни усилия, за да поддържат пламъчето живо и дават много любов и подкрепа в трудни моменти. Мъжете обожават своите половинки, защото най-накрая намират спокойствие с тях.

Везни

Жените от тази зодия са истински грациозни дами, които обожават да се грижат за външния си вид, а както знаем... мъжете обичат с очите си. Те никога не допускат да се занемарят, дори и след дълги години съвместен живот. Освен това Везните са много верни партньори и мъжете държат на тази тяхна черта. Умеят да поддържат дома стилен и да създават изискан уют. По душа жените Везни са силно привързани към своя партньор и правят много усилия за връзката си, за това и винаги печелят дълги години любов.

ключови думи:
живот зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли