Любовни обичаи по света

Едни от най-нестандартните секс ритуали, които се практикуват и днес
Любовни обичаи по света

В света има странни и неприемливи за нас обичаи, включително свързани с любовта и половия живот. Ето и някои от тях, които направо шокират западната цивилизация.

Секс колибка за 15-годишната дъщеря 

В Камбоджа има племе, което се нарича креунг. Когато момичетата станат на 15 години, родителите ги изпращат да си търсят момчета. И това се прави по твърде необичаен начин. Главата на семейството собственоръчно прави неголяма бамбукова колибка за дъщеря си, където тя може да си води момчета и да прави любов с тях.

По братски

В Непал пък процъфтява полиандрия - рядка форма на полигамия, при която жената има няколко брачни съюза с няколко мъже. При това правилото е жените да се омъжват за няколко родни братя. Това позволява да не се дели земята и стопанството между мъжете, което е много удобно за родителите им и изгодно от икономическа гледна точка. Освен това няколко мъже по-добре се грижат и осигуряват семейството. 

Нощта на измените

Индонезийците 7 пъти в годината празнуват "Пон". Това става на свещена планина на остров Ява. За да постигнат късмет и да се сдобият с богатство участниците в тържествата правят секс не със собствените мъже и жени, а с напълно странични лица. 

Женски ексхибиционизъм

На туземките от остров Бугенвил стеснителността изобщо не им е позната. Те демонстрират интереса си към мъжете, като се разсъбличат. Според местните обичаи този жест е сигнал към избраника, че жената иска да установи с нето "особени отношения". 

1699249Pinterest

Първата учителка

Когато момчетата на остров Мангаиа достигнат 13-годишна възраст, те започват да си търсят секс учителка сред зрелите жени. Избраницата обучава подрастващия на всички тайни и хватки, за да се научи момчето как в бъдеще да задоволява жена си. 

Секс със свидетели

Първата брачна нощ на младоженците от колумбийския град Кали задължително трябва да протече пред погледа на майката на младоженката. Според местния обичай по този начин майката играе ролята на официален свидетел или на кума за сключения брак. 

А на Маркизските острови в Тихия океан първата брачна нощ се проследява от деца. Да се учат.../БГНЕС

ключови думи:
любов обичаи ритуали секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли