- 
                
                    
                
                
                
                    
                        по статията работи:
                        
Красимира Динева
                        | 
                    
                    25.02.2013 | 14:45
                
 
                
                    От Институт Сервантес ни показаха що е то молекулярна гастрономия 
                
                
             
        
            - 
                
                    
                
                
                
                    
                        по статията работи:
                        
Красимира Динева
                        | 
                    
                    17.01.2013 | 10:30
                
 
                
                    Скоро ще имаме възможността да готвим по испански – по време на кулинарно ателие, организирано от институт Сервантес
                
                
             
        
            - 
                
                    
                
                
                
                    
                        по статията работи:
                        
Петя Дикова
                        | 
                    
                    02.12.2012 | 10:11
                
 
                
                    Разговор с топ-готвача на България
                
                
             
        
            - 
                
                    
                
                
                
                    
                        по статията работи:
                        
Кирил Русев
                        | 
                    
                    11.05.2012 | 10:00
                
 
                
                    Foodies' и Божидар Стефанов сферифицираха, емулгираха и желираха конвенционалните представи за готвене на Софийския фестивал на науката