Народна рецепта за болно сърце

С която ще подобрите състоянието си!
Народна рецепта за болно сърце

Народната медицина се е доказала през годините като ефикасно средство срещу всякакъв вид болки, здравословни проблеми и неразположения.

В случай, че страдате от болно сърце, аритмия, прескачане или дори неразположение при стресово състояние в сърдечната област ще ви е от полза употребата на предложената от мен рецепта.

Рецептата за болно сърце датира от 800 години и се е доказала като ефективно средство при всякакъв вид сърдечни неразположения. Важно е да не подменяте нито една от посочените съставки, ако искате да се радвате на отлични резултати.

Необходими продукти:

1639855Thinkstock/Guliver

10 пресни стръка магданоз със стебла, но без корен
1 литър домашно червено вино
2 супени лъжици домашен винен оцет
300 грама натурален пчелен мед

Магданозът се нарязва на ситно и се смесва заедно с виното и оцета. Вари се 10 минути на слаб огън, след което добавете натуралният пчелен мед и варете още 4 минути. Горещата смес сипете в стъклена бутилка и я затворете с капачка или коркова тапа. Съхранявайте на тъмно място на умерена стайна температура.

От получената смес използвайте всеки ден по 1 супена лъжица, независимо преди или след хранене. Еликсирът се пие до отшумяването на симптомите. За по-сериозни проблеми със сърцето е необходимо рецептата да се използва за по-дълъг период от време.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март