Звезден фитнес пример: Джулиан Мур

Карай я по-леко и всичко ще бъде наред, такава е житейската философия на звездата
Звезден фитнес пример: Джулиан Мур

Джулиан Мур е на 52 години и майка на две деца – 17-годишния Кал и 11-годишната Лив. И въпреки че американската актриса съвсем не е в първа младост, тя определено впечатлява с отличната си фигура и визия.

Всъщност, за завидната си форма Мур може да благодари най-наред на добрите си гени и после на себе си. В скорошно интервю звездната мадама сподели, че дължи красивата си, здрава коса на майка си, която дълги години е впечатлявала обкръжението си с хубавата си грива :) И не само. 

Разбира се, Джулиан не си позволява да вярва, че генетически предопределената ѝ хубост ще е вечна и сама полага достатъчно усилия, за да се чувства удобно в кожата си. Ако се разходите по-долу в следващите редове, ще разберете какво имаме предвид.

Тренировката

Подобно на много други свои колеги, актрисата също е луд фен на йога. От дълги години практикува ащанга - посещава подобен клас три пъти седмично. През останалото време обожава да тича. Така да се каже, бягането е втората ѝ природа. Признава, че най-голямото фитнес предизвикателство за нея бил спинингът, за който смята, че е твърде "шумна" физическа активност. Предпочита спокойствието на йога, което я предразполага към концентрация и вътрешно самоусъвършенстване.

Храненето

За добро или за лошо, Мур има до себе си мъж, който е наистина добър готвач. Съпругът ѝ Барт често ѝ спретва вкусни, романтични вечери и тества волята и апетита ѝ. Разбираемо, на Джулиан ѝ е доста трудно да спазва диети, но, всъщност, тя дори не се и опитва да го прави. Старае се да се се храни балансирано, менюто ѝ да е разнообразно и да не лишава организма си от ценни нутриенти. Резултатът: успява на 100%.

И в тренирането, и в храненето, и във всичко останало холивудската красавица се опитва да прилага основната си житейска философия в живота: карай я по-леко, не се напрягай за нищо излишно и нещата ще се наредят.

Ето така трябва да се живее. Просто е по-лесно.

Още звездно фитнес вдъхновение ще откриете във фен-страницата ни във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май