Направи си прическата на: Джесика Алба

Бъди красива като актрисата
Направи си прическата на: Джесика Алба

Мили момичета, готови ли сте да си направите прическата, с която чаровната актриса Джесика Алба се появи на наградите "Изборът на децата"? Тогава последвайте съветите на девойките от любимия ни женски сайт Jenite.bg и ще имате ефирна и нежна визия за нула време. 

За да оформите косата си, ще ви трябват само: маша, лак за коса и няколко обикновени фиби.

900235Nichole McCall / ELLE
Така. Най-напред, разделете косата на две секции, използвайки ушите като граница. Отделете горната част с ластик или шнола, за да не ви пречи. С помощта на маша започнете да навивате долната секция кичур по кичур, както е показано на снимката. След това свалете още един ред от горната част и отново навийте с машата, докато не обработите цялата коса.

900234Nichole McCall / ELLE
Докато буклите са още горещи, издърпайте ги внимателно надолу, за да им придадете по-естествен вид. Страничните части отделете със зигзагообразен път, както е показано на снимката, за да избегнете резките граници.

900229Nichole McCall / ELLE
Изчакайте 10 минути, за да може косата да изстине напълно от горещата маша. След това нежно прокарайте пръсти през нея, за да омекотите буклите и да им придадете по-естествен вид. Оформете страничен път, използвайки арката на веждата си за ориентир, както е показано на снимката.

900232Nichole McCall / ELLE
Преместете косата на една страна, оставяйки един кичур, който трябва да разделите на три по-малки, както е показано на снимката. Сплетете малка рибена кост, която завършва в посока на отделената встрани коса.

900230Nichole McCall / ELLE
В края на плитката сложете няколко малки фиби. Покрийте рибената кост с останалата част от косата.

900231Nichole McCall / ELLE
Фиксирайте с лак за коса.

Това е! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември