Направи си прическата на: Джесика Алба

Бъди красива като актрисата
Направи си прическата на: Джесика Алба

Мили момичета, готови ли сте да си направите прическата, с която чаровната актриса Джесика Алба се появи на наградите "Изборът на децата"? Тогава последвайте съветите на девойките от любимия ни женски сайт Jenite.bg и ще имате ефирна и нежна визия за нула време. 

За да оформите косата си, ще ви трябват само: маша, лак за коса и няколко обикновени фиби.

900235Nichole McCall / ELLE
Така. Най-напред, разделете косата на две секции, използвайки ушите като граница. Отделете горната част с ластик или шнола, за да не ви пречи. С помощта на маша започнете да навивате долната секция кичур по кичур, както е показано на снимката. След това свалете още един ред от горната част и отново навийте с машата, докато не обработите цялата коса.

900234Nichole McCall / ELLE
Докато буклите са още горещи, издърпайте ги внимателно надолу, за да им придадете по-естествен вид. Страничните части отделете със зигзагообразен път, както е показано на снимката, за да избегнете резките граници.

900229Nichole McCall / ELLE
Изчакайте 10 минути, за да може косата да изстине напълно от горещата маша. След това нежно прокарайте пръсти през нея, за да омекотите буклите и да им придадете по-естествен вид. Оформете страничен път, използвайки арката на веждата си за ориентир, както е показано на снимката.

900232Nichole McCall / ELLE
Преместете косата на една страна, оставяйки един кичур, който трябва да разделите на три по-малки, както е показано на снимката. Сплетете малка рибена кост, която завършва в посока на отделената встрани коса.

900230Nichole McCall / ELLE
В края на плитката сложете няколко малки фиби. Покрийте рибената кост с останалата част от косата.

900231Nichole McCall / ELLE
Фиксирайте с лак за коса.

Това е! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април