5 причини да обичаме пролетта

Страхотна е, няма спор
5 причини да обичаме пролетта

Причините са 1001, но за да ги изброя, трябва няколко дни да пиша само за... пролетта :) Вместо да изпадам в крайности, мисля да се огранича до следните 5 добри основания:

1) Новият сезон и слънцето са приятели. А това означава едно: повече светлина в деня, в офиса и в живота ни. Повече светлина = повече витамин D = повече здраве и добро настроение. Учудващо е как човек като мен, който е хипер зле по математика, може да изведе толкова позитивни уравнения, а?

2) Пролетното меню е свежо и преобладаващо зелено. Лапад, коприва, спанак, зелен лук... Тези симпатични другари са пълни с полезни нутриенти и умират от желание да станат на манджа.

3) Всичко живо прави любов – птичките, пчеличките, тревичките... Ние. И въпреки леката умора, която ни е обладала, усещаме в себе си неизчерпаемо желание за размяна на ласки и нежности.

4) По-креатвини сме – съвсем сериозно! Даже ще ви го докажем много скоро ;) Когато наоколо всичко кипи и ври от живот, няма как да останеш безучастен. Нуждата от това да правиш нещо, да мислиш и да създаваш е по-силна от всякога.

5) И не на последно място: възможностите за тренировки на открито са безброй.

852643Thinkstock/Guliver

Това е то пролетта – секси, слънчева и разкошна. Пожелавам ви да изживеете всеки един ден от нея пълноценно. Вие си знаете как. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май