7 поверия за любов и щастие

7 поверия за любов и щастие

Мнозина мечтаят за щастлива и взаимна любов, но не всеки може да се похвали с такова щастие. Доказаните суеверия ще ви отърват от самотата и ще ускорите съдбовната среща.

Взаимната любов е важен компонент на живота, благодарение на който е по-лесно да се преодолеят временните трудности и да се привлекат щастливи промени. Експертите препоръчват да се обърнете към народната мъдрост, за да се отървете по-бързо от самотата и да внесете дългоочакваната любов в живота.

Според поверието едно момиче ще намери любовта си, ако завърже червен конец на клоните на млада ябълка и остави собствената си изпечена кифла в корените на дървото. Те се покланят на дървото и молят за помощ за привличане на щастие.

Поверието казва, че самотниците скоро ще намерят сродната си душа, ако срещнат щастливи влюбени по пътя. Също така съдбовна среща е обещана от двойка бели гълъби, семейство патици с патета, двойка жерави.

Ако срещнете усмихнат човек сутринта, ще имате късмет в личния ви живот. Ако това е жена, тогава срещата ще се проведе сутринта. Ако срещнете усмихнат мъж - срещата ще е в късния следобед.

Сънят също ще покаже, че самотата ви скоро ще свърши. В него самотните сърца виждат чифт ярки обувки, които искат да носят.

Сигурен знак за любов е ярката дъга в дъжда. Такъв знак на съдбата намеква, че ще настъпят редица промени в живота скоро, съкровените мечти ще станат реалност и самотата ще престане да ви измъчва.

Любовта няма да ви накара да чакате, ако на ръката ви е кацнала калинка и не бърза да отлети. Броят на нейните точки ще ви каже колко дни ще минат преди дългоочакваната среща с вашата сродна душа.

Можете също така да привлечете любов и щастие благодарение на прости талисмани. С тяхна помощ всеки ще успее да постигне успех и да забрави времето на самота, което ви е пречило да се наслаждавате на живота и е отровило ежедневието.

Източник: actualno.com

ключови думи:
поверия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май