Антистрес терапия: без телефон

Поне за един ден
Антистрес терапия: без телефон

Да ви се оплача: започвам седмицата без GSM-апарат. Временно ми го присвоиха ;) Беше в раницата на приятеля ми, който пък в неделя замина на кратко пътуване извън столицата. Мхм. Получи се интересно стечение на обстоятелствата.

Признавам си, че в първите минути, когато разбрах какво е станало, изпаднах в паника:"Т-Е-Л-Е-Ф-О-Н-Ъ-Т ми го няма! О, боже! Ами, сега?"

После се успокоих и, макар че си легнах леко ядосана, заспах непробудно. С други думи, по всички закони на съществуващата логика, днес не съм "мобилна". В началото това ми донесе пълно усещане за празнота и обърканост. Но само в началото :)

inm.comПосле всичко се нареди и чувството на свобода и неангажираност ме обзеха изведнъж. Не, че съм толкова търсена, де. Напротив. И все пак. Мисълта, че никой, ама никой не може да ме намери (не и по този начин, разбира се), ми донесе неочаквано удоволствие. И спокойствие.

Иначе казано, горещо ви препоръчам въпросната антистрес терапия. Знам, че ще ви бъде трудно да ѝ се посветите – в свят на непрекъснато развиващи се комуникации, да останеш без телефон си е истинско предизвикателство. Но, повярвайте ми, наистина ще ви се отрази освежаващо, макар и за кратко.

Нещо повече, не изпускайте уникалната възможност да летувате на място, където бръмчащите машинки не са разрешени или просто нямат обхват. Ако прекарате цялата си ваканция по този начин, значи спокойно може да се наречете щастливци.

И така. Говорете! Ама по-рядко на слушалката и по-често - с хора, които са ви приятни и интересни. И имат какво да ви кажат ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май