Антистрес терапия: скуката

Която понякога е чудесно релакс решение
Антистрес терапия: скуката

О, да! Ние сме най-големите привърженици на разнообразието в живота. Обичаме да го виждаме навсякъде около нас – в храненето, в тренировките, в почивката, в сексуалните приключения.

Разнообразието има само едно лошо качество: понякога може да бъде крайно изтощаващо :) Та, почиваме си от него по най-близкия до ума начин – с госпожа Скука. Не, не е най-добрата ни приятелка, стараем се да я избягваме дори. Но има моменти, в които страшно се нуждаем от нея, ама сериозно.

Тогава я посрещаме с широко отворени обятия и ѝ позволяваме да ни гостува известно време. Няма да повярвате колко приятни релакс усещания ни носи, колко е успокояваща и отпускаща...

inm.com

Нещо повече. Сигурни сме, че понякога и вие имате необходимост от нея, без дори да го съзнавате. Затова не се страхувайте да си я причинявате сами от време на време. За малко – само докато съберете сили и енергия за нова порция интересни предизвикателства, промени и емоции.

Освен всичко друго, скуката ще ви даде още една причина да обичате разнообразието ;) Е, хайде, поскучайте на воля - ще ви се отрази добре! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май