В австралийско семейство отглеждат сврака като домашен любимец

В австралийско семейство отглеждат сврака като домашен любимец

Запознайте с едно семейство, което приютява в дома си една сврака. Птичката ги предизвиква да бъдат по-щастливи, по -усмихнати, а тези две неща ни карат да се чувстваме и физически здрави :) Ето и историята...

През 2013 г семейство Блум от Австралия открило сврака до местната библиотека. Тя пълзяла по земята и не могла да излети. Блум я взели у дома си и я нарекли Пингвин. От тогава до сега птицата ще живее завинаги в техния дом. Пингвин се оказала много умна сврака.

1482277boredpanda.com

Тя играе с децата, седи на раменете и обича да се търкаля със стопаните в леглото. Преди да отиде по своите си дела, свраката изпраща всички на работа и на училище. А вечер поздравява семейството.

1482286boredpanda.com

"Тя е като куче: седи на дървото, а когато ни види, пляска с криле и показва колко се радва”- казва бащата на семейството.

1482279boredpanda.com

"Малката сврака се появи в нашия живот след като падна от дървото. Тя беше само на три седмици. Ние се грижехме за нея, и постепенно свраката оздравя. Тя гледа телевизия, играе с децата, търкаля се в леглото с нас. Ние никога не сме мислили, че някога сврака ще стане част от нашето семейство. Ние много я обичаме”.

1482282boredpanda.com

"Тя лети където и когато иска. Често излиза с нас сутринта, а когато децата отидат на училище, лети по своите дела. Ако започнем да махаме с ръце, тя го повтаря и маха с криле. Тя прекарва много време в нашия дом, играе с децата.”

1482281boredpanda.com

1482287boredpanda.com

"Когато при децата идват техните приятели, свраката си играе с тях. Това е много весело. Преди няколко месеца при нас долетя чуждо пиленце сврака. Пингвин дълго си игра с нея, а след това заедно седяха в нашия дом. Толкова е здравословно да прекарваме времето си с нея.”

1482292boredpanda.com

1482290boredpanda.com

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май