Виж! Море от облаци

От прозореца на самолета
Виж! Море от облаци

Нека ви приложа една бърза медитация, искате ли? Съгласни сте, добре. Тогава затворете очи и се облегнете хубаво на стола. Изправете гърба, дишайте дълбоко и равномерно, от корема. Може би ще ви трябват няколко минути, за да се отпуснете и да се концентрирате.

Сега си представете, че сте в самолет. Времето е ясно и хубаво. Полетът е спокоен и приятен, унасящ. Гледате през прозорчето и забелязвате, че летите над безкрайна водна повърхност, леко закривана от малки пухкави облачета. Потопете целия си взор в тази гледка, удавете в нея грижите и умората. Почувствайте се безтегловни и леки. Дишайте. Точно така, не спирайте. Медитирайте, докато стюардесата не дойде и не ви каже, че е време за приземяване =)

А на тези от вас, на които им е трудно да извикат в съзнанието си пейзажа, който описах току-що, предлагам да разгледат уникалните фотографии на Джейкъб Вагнер.

Кадрите на професионалиста набързо ще ви разкрият успокояващата магия на облаците. Готови ли сте?

1015206honestlywtf

1015205honestlywtf

1015202honestlywtf

1015204honestlywtf

1015207honestlywtf

Сигурна съм, че сега се усещате с една идея по-спокойни. А ако е така, побързайте да ни посетите във фейсбук, където можем да споделим с вас още интересни антистрес терапии. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април