Двама танцуващи мъже

Са тук, за да ви измъкнат от самотата, скуката и унинието!
Двама танцуващи мъже

Няма да ме чуете да казвам, че всички мъже са свине, защото никога не съм вярвала в нещо подобно. Но нека обсъждаме разделението и сливането на половете на едно друго място. Фактът, че главните герои в днешната развеселителна видеоподборка са мъже, е чиста случайност. Е, може би не съвсем. Важното обаче е, че те са тук, за да привлекат вниманието ви и да го отнесат на вълните на доброто настроение! Явно и днес ще танцувате, но в един по-особен, свободен стил.

Двете личности от клиповете по-долу са ексцентрици, които явно са ги хванали бесните. Но както ще установите с най-голямо удоволствие, и двамата са таланти. Първият – небезизвестният актьор Кристофър Уокън, показва, че може да движи тялото си точно толкова добре, колкото и да играе кръвожадни убийци.

Вторият, носещ вълнуващото за нас име Микаел Паскалев (Mikhael Paskalev), е фронтмен на музикална банда, която миналата година спечели награда за най-добра норвежка инди поп група. Персонажите на Уокън и Паскалев са много различни, но и до голяма степен си приличат.

Джентълменът от първия клип (към песента на Fatboy Slim Weapon of choice) е типаж, който пасва отлично на нестандартното излъчване на американския актьор – неочаквано енергичен, студено-стилен, с чешитски чар и доброжелателно-хипнотизиращ поглед :)

В началото на видеото неговият човек дреме от отегчение, но секунди по-късно през него преминава някаква тръпка и той започва да танцува в зашеметяващ свободен стил. Към края на динамичното си изпълнение, героят на Уокън пак застива на място, сякаш нищо не е било.

Във видео номер две Микаел Паскалев играе самотен младеж, чието поведение на прима виста не предвещава нищо обезпокоително. Господинът с развълнуваната коса сяда да се храни съвсем спокойно и след малко, обзет от чувство за самота и отчаяние, започва да танцува по гащи и да троши цялата покъщнина.

Подаряваме ви тези две клипчета, като ви пожелаваме да превръщате самотните си мигове в частица творчество, без елементи на (само)разрушение.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май