Извънземни съветвали египетските фараони?

Извънземни съветвали египетските фараони?

Тайнственото извънземно същество е открито през 2012 г. в гробница в Лахун, Египет. Гробницата се намира в близост до огромен камък с пирамидална форма. Наред с мумията на извънземното са открити надписи, че съществото е било съветник на фараона.

Странното същество е с размери 150-160 сантиметра. Откривателят професор Виктор Лубек от университета в Пенсилвания уточнява, че мумията на хуманоида е намерена в малка пирамида на мястото, където археолозите изследвали пирамидата на фараон Сенусрет ІІ. Тайнственото същество е било съветник на фараона, носещ името Осирунет, което в превод означава "звезда” или "пришълец от звездите”.

Професор Лубек обяснява, че мумията на мистериозното същество е на много повече от 2 хил. години. То изглежда като човек, но главата му е несъразмерно голяма спрямо слабото тяло. Има огромни очи. Останки са много внимателно мумифицирани и вероятно при съхранението му са спазени всички тайнствени ритуали и процедури при настъпването на смъртта в Древен Египет.

По всичко личи, че извънземното е било на почит в Древен Египет. В гробницата са открити множество странни предмети, които учените не могат да идентифицират. Информацията за извънземното същество, намерено в египетската гробница, е потвърдена от служител на "Отдел за антики” в Египет.

ключови думи:
извъземни мумии фараони

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април