Мантра за подобряване на финансовото положение

Мантра за подобряване на финансовото положение
Всяка мантра за пари има определено значение и, за да я използвате трябва да сте наясно с него.Какво е мантра?

Мантра е дума, комбинация от думи и звуци, която се повтаря многократно, обикновено по време на медитация, за да е подобри концентрацията.

Думата "мантра" идва от санскрит и коренът й е думата "ман", което означава ум или мисъл и "тра" – инструмент. Следователно мантра означава "инструмент на ума" или "инструмент на мислите".

Концепцията за използването на мантри идват от Ведическите текстове в древна Индия и след това се прехвърля в Хиндуизма, Будизма и други религии.

Днес мантрите са важна част от популярната култура най-вече във връзка с медитацията и практикуването на йога.

Как работят мантрите?

На пръв поглед изглежда трудно да си представим, че повтарянето на думи и фрази може да ни помогне по какъвто и да било начин.

Първо, мантрите помагат да се фокусираме и да успокоим ума си. Както повечето хора и вие вероятно страдате от това, което будистите наричат "маймунски ум" – постоянни и много на брой мисли, които постоянно подскачат из ума ви, като маймунки от клон на клон, които ви подлудяват и ви пречат да се концентрирате.

Използването на мантри може да ви помогне да овладеете този проблем, да ви донесе мир и шанс да се фокусирате върху важните неща, като например да привлечете изобилието в живота си.

Повтарянето на мантрите също така задейства Закона за привличането. Отекването на звуците във Вселената задейства определени енергийни вибрации. Тези вибрации ще привлекат към вас това, което търсите.

Мантрите могат да работят като магнит за мислите и нещата, които искате да привлечете в живота си.

Звукът, който трябва да повтаряте, ако искате да подобрите финансовото си положение, е БРЗИИ.

Този звук ни е даден от един свят човек – Вишмамитра. Той е бил цар, но имало период, в който не е могъл да намери решение за финансовите проблеми на страната си. Отишъл за съвет при Вашиста, който също бил свят човек. Вашиста го посъветвал да медитира, за да открие магическата формула.Вишмамитра трябвало да медитира 1500 години, докато открие този звук БРЗИИ, с който да оправи финансовите проблеми. Тази история ми беше дадена преди 10 години. Сега е моментът да я разкрия пред хората. Защото сега навсякъде по света има проблеми. "БРЗИИ” може да разреши тези проблеми.

Можете да напишете тази дума 108 пъти, или 1008 пъти. Това е един от начините, с който да си помогнете. Друг начин е да слушате този звук. Можете и да пеете мантрата

Това ще ви донесе чудеса, съветва Дататрея Шива Баба.

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април