Махнете тези вещи от дома си, за да не останете стара мома!

Махнете тези вещи от дома си, за да не останете стара мома!

Всички искаме уютен и приветлив дом, който ни помага да се отпуснем и да се наслаждаваме на живота. Украсявайки го по свой вкус, дори не подозираме, че някои предмети, които смятаме за полезни или красиви, могат да отблъснат не само гостите, но и потенциалните ни ухажори.  

Вглъбени в усъвършенстването на дома си, някои дами често прибягват до практики, от които мъжете се страхуват. В резултат на това всеки ухажор, прекрачвайки прага на дома им, бърза да си тръгне. 

Някои вещи нямат място в дома ви, особено ако сте необвързана, казват специалистите. Те определено ще предизвикат въпроси у повечето мъже и ще ги изплашат.

Ето кои езотерични вещици плашат силния пол и ви обричат да останете стара мома:

Плюшени играчки

Много момичета обичат да колекционират плюшени играчки. Ако обаче те са твърде много, могат да накарат гостите да се почувстват като в детска стая. Един психически здрав млад мъж търси връзка с възрастен човек, а не с дете. 

В допълнение, плюшените играчки съхраняват паметта и енергията на предишния си собственик. А ако в плюшеното животинче е останало парче от бивше гадже?

Капани за сънища

Капаните за сънища са красиви и мистериозни предмети, които много хора окачват над леглата си, за да се предпазват от кошмари, без да подозират, че тези вещици също толкова ефективно отблъскват и ухажорите.

Повечето момчета смятат цялата тази "езотерика" за дивотия, а момичетата, които вярват в нея - за глупачки, без значение, че най-вероятно този капан за сънища виси в стаята им просто като декорация. 

Неправилни кристали 

Кристалите не са просто красиви камъни със специална енергия, които много хора използват за украса на стаите си. Те могат да защитят и помогнат, както и да изпълнят собственика си със сила.

Вкарате ли обаче неправилния амулет в къщата си, може да загубите любовта, защото кристалът ще прогони приятеля ви.

Ако все пак толкова държите да ги имате в дома си, поставете камъните в ъгъла на стаята, така че да не привличат прекалено много внимание.

Изобилие от женски снимки 

Много момичета обожават да държат свои снимки на видно място. Но когато те са прекалено много, може да създадете не само изобилие от женска енергия, но и усещане, че се обичате прекалено много. 

Ако фотосите са ви толкова важни, изберете само няколко и ги вместете в интериора.

Надписи с афоризми 

Надписите с афоризми са популярен начин да си напомните за положителни мисли и чувства, привличайки енергия за изпълнение на желания. Но на трето лице, особено за потенциален съпруг, който не вярва в подобни дивотии, те могат да създадат негативно усещане.

С тях сякаш се опитвате да докажете нещо на някого. Едно наистина уверено и обичащо себе си момиче никога няма да сложи подобни надписи в дома си, пише jenata.blitz.bg

ключови думи:
поверия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май