НЛО идват от друго измерение?

НЛО идват от друго измерение?

Бившият служител на американското разузнаване Дейвид Груш, от когото тръгва и информацията за НЛО-то, което изкривява времето и пространството, обявява в интервю, с журналиста Рос Кулхарт от News Nation, че неидентифицираните летящи обекти (НЛО) идват от алтернативно измерение.

Груш нарича членовете на екипажа на НЛО "нечовешки интелигентни същества", а не "извънземни". Бившият разузнавач казва, че те идват на Земята от по-високо физическо измерение, паралелно с нашето.

Корабите на НЛО може да не се налага да изминават огромни междузвездни разстояния, казва Груш. Вероятно се движат по нелинейни начини, които в момента са неразбираеми за човешкото разбиране.

Груш обаче не е първият, който повдига въпроса за междуизмерния произход на НЛО. В архивни документи на Федералното бюро за разследване (ФБР) се предполага, че екипажите на НЛО може да идват от "ефирна планета, която прониква в нашата и остава невидима за нас".

Документът също така отбелязва, че самите същества и техният апарат се материализират автоматично, когато се достигнат определен диапазон от вибрации на материята.

Тези теории се основават на предположения и липса на конкретни научни данни. Признаването на междуизмерния произход на НЛО изисква допълнителни изследвания и доказателства, преди да могат да бъдат направени окончателни заключения, пише lupa.bg.

ключови думи:
извънземни НЛО

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май