Нумерологична прогноза за април

Нумерологична прогноза за април

Месец март, в който усетихме първия полъх на пролетта, вече е към своя край и ще отстъпи светлината на прожекторите на още по-приятния и изпълнен с птича песен и разцифнали дръвчета април! 

Ако и вие сте от хората, които в първия ден от новия месец започват да се питат какво ги очаква, да си правят планове и да си поставят цели, то една нумерологична прогноза ще ви бъде от полза. Затова е и време да разберете какво ви очаква през следващите седмици според числата. 

Месец април ще е с вибрация 4. Месецът ще бъде критичен в глобален аспект - може да донесе криза, напрежение, незаконни действия, става ясно от нумерологичната прогноза в предаването "На кафе".

Въпреки някои възможни трудности, много важно през този месец е да мислим позитивно, за да може все пак да натурализираме по-големите негативи.

Най-добър месец ще имат родените на 7, 9, 16, 18, 27, а най-лош ще имат на 1, 2, 6, 10, 11, 15, 19, 20, 24, 25 и 28.

Този месец, хубавите дати за определени неща са по-малко, но ако се налага да си вадим лични документи, така че съдбата да ни подкрепи в бъдеще, можем да го направим на 23 април, да си купим кола на 27 април и също така да се разкрасим или пък да правим нещо, което е свързано с мода на 3, 12 и 30 април.

Кодът за успех, който има силата да отблъсне абсолютно всички негативни влияния, е 7, 9, 1. Хората могат да си го запишат на ръка или да си го носят в портфела, за да им върви повече, пише Една.бг.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май