Павел Глоба назова зодиите с неочаквани доходи през март

Павел Глоба назова зодиите с неочаквани доходи през март

През март се очакват интересни възможности в областта на финансите. 

Мнозина ще имат вероятност да увеличат състоянието си, но само ако активно търсят нови източници на доходи и използвате своите таланти и умения.

При три зодии обаче нещата ще са малко по-различни, защото ще се превърнат в галениците на Съдбата. Според прогнозата на известния руски астролог Павел Глоба, през март щастливците ще ги връхлети невиждан финансов късмет. 

Късметът и успехът ще ги следват на всяка крачка, а Съдбата ще ги засипе с чували с пари. 

Овните могат да се зарадват, защото късметът ще бъде на тяхна страна. Финансовите потоци непрекъснато ще ги преследват.

Постъпления се очакват както от стари дългове, които най-накрая ще им бъдат изплатени, така и от напълно неочаквани източници.  

Стрелците да се готвят за материален успех, който ще получат благодарение на уменията си. Усърдието им ще бъде богато възнаградено, като тази награда може да не е под формата на заплата или бонус.

Те ще успеят да припечелят допълнителни средства от своите хобита или творчески проекти.

Астрологът призовава представителите на знака да не пропускат този шанс и да го използват, за да превърнат увлеченията си в печеливш бизнес.

Рибите също да се готвят за паричен късмет. Интуицията ще им помогне да вземат правилните финансови решения, да избягват загубите и да увеличат финансите си.

Астрологът обаче подчертава, че финансовото благополучие ще дойде при тези, които са активни и не се страхуват да поемат рискове. Според прогнозата му, звездите ще подкрепят успешните инвестиции, особено в недвижими имоти или ценни книжа, пише jenata.blitz.bg

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май