По-рядко тъжни и намръщени

Вместо това – усмихнати и в добро настроение дори през зимата
По-рядко тъжни и намръщени
inm

Има хора, чието настроение адски се влияе от промяната на времето. Скрие ли се слънцето, стане ли студено, завали ли дъжд... И край! Всичко отива по дяволите.

Не бива така, приятели. Абсурдно е доброто ви настроение да зависи от метеорологичната прогноза. Истината е, че трябва да правите всичко възможно, за да поддържате лъчезарността и оптимизма си.

Съществуват редица методи, които могат да ви държат далече от Страната на тъмнината. Нека ви подсетим за тези три, например:

Спортът

Казвали сме ви и преди – по време на физическа дейност в тялото се освобождават тонове ендорфини или т. нар. хормони на щастието. Иначе казано, когато тренирате, съществува много по-голям шанс да се чувствате доволни от себе си и от живота. Има и друго обаче. Когато човек спортува качествено, обикновено се и... изморява качествено.

А физическата умора често е един безспорно ефикасен начини за справяне със стреса, вЕрвайте.

Цветовете

370c698d-bec2-0d0e-df7b-048fab827d02Free PeopleМи, да – искаме или не искаме, те ни влияят непрекъснато. За да се чувствате добре (особено през зимата), обличайте се в дрехи с топли шарки. Обещаваме, че червеният, жълтият и оранжевият цвят по облеклото ви няма да ви позволят да се натъжавате.

Задължително ги вкарайте и в декорацията на дома, където е изключително важно да се усещате спокойни и ведри.

Ароматите

Силните и неповторими ухания на различни видове етерични масла също са приятели на доброто ви настроение.

Поглезете обонянието си с масло от жасмин или от цитрусови плодове...

Хайде, погрижете се за усмивката си – къде е? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април