Релакс зона на седмицата: Lake Placid Lodge

Една магическа почивка
Релакс зона на седмицата: Lake Placid Lodge

Пътува ли ви се? Тогава бързо яхвайте редовете на настоящата статия!

Те ще ви отведат далече, далече в... американското курортно селище Lake Placid ("Спокойното езеро" – в свободен превод от англ. език).

Градчето е разположено в планинската верига Адирондак (Adirondack), в щата Ню Йорк. Същата е образувана по уникален начин - във формата на купол.

Всъщност, Lake Placid е много популярна и предпочитана от туристите дестинация. Не е случайно, че градът е бил два пъти домакин на Зимните олимпийски игри: през 1932-та и през 1980-та.

Lake Placid Lodge

Точно така. Местността предлага невероятно добри условия за практикуване на разнообразни зимни и всякакви други спортове. Накратко, възможностите за активна почивка тук са повече от милион.

Къде ще отседнем?

Разбира се, че в Lake Placid Lodge, който, всъщност, е единственият хотел в областта. И то какъв! Комплексът е ситуиран в непосредствена близост до едноименното езеро и, в същото време, е заобиколен от мистична гора.

Разполага с общо 30 стаи: 5 уютни помещения в главната вила; 17 малки колибки, разположени на брега на езерото; 6 апартамента в друга къща; и 2 самостоятелни хижички с изглед към Lake Placid.

Lake Placid Lodge

Всички са обзаведени с лукс и с фокус към най-малкия детайл. Иначе казано, превърнати са в малки романтични оазиси на спокойствието.

Завивките са от меки и пухкави материи, в обзавеждането преобладава дървото, а прозорците са огромни и разкриват вълнуващи природни гледки...

Lake Placid Lodge

Lake Placid Lodge е изключително подходящо място за влюбени двойки или за "пресни" младоженци :) Че даже и за сключване на брак.

Сватбата, която може да си спретнете тук, със сигурност ще бъде незабравима.

Като тази:

A Cup of Jo/ Jon Zander Photography

Когато огладнеят от приятни емоции и приключения, гостите могат да похапнат в някое от двете заведения на комплекса. Ресторанчетата имат външни веранди, което означава, че храненето навън е абсолютно възможна мисия.

Ех, че красота :) Оставям ви да ѝ се порадвате във видеото и в галерията: 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април