След дни: Две критични дати носят коренна промяна за човечеството

След дни: Две критични дати носят коренна промяна за човечеството

Най-известният астролог  в Русия Тамара Глоба даде прогнозата си за 2023 година, като заяви, че ни очакват в най-скоро време две дати, които ще са критични за света.

Едната е още в края на тази година – 22 декември 2022, другата е 23 януари 2023.

Те ще донесат коренна промяна и ще имат резонанс за години напред, но не са свързани с ядрен удар, уточни тя.

Глоба твърди, че следващата година ще е една от най-трудните за човечеството.

Според нея войната няма да завърши скоро.

Тя подчертава, че всички трябва да бъдат готови за глобалните промени в света, които ще изменят цивилизацията.

Хора, които са имали много, сега ще останат без нещо, а други – които не са имали нищо, ще имат голям успех, защото ще се възползват от технологиите, финансовите потоци от новите цифрови системи, както и от новите професии, казва Глоба.

Тя припомня, че вече сме излезли от опасния астрологичен тунел, който завърши на 8 ноември, но изпитанията през следващите 2 месеца ще са сериозни.

Според астроложката в близко бъдеще хората ще емигрират активно, а онези, които остават в страната си, е вероятно да сменят местожителството си.

Подобно на Нострадамус, тя предвещава и природни бедствия. През 2023 г.в света могат да възникнат наводнения и земетресения, предупреждава Глоба. В крайна сметка обаче нещата ще започнат да се оправят.

 

Според прогнозите й особено през пролетта и есента на идната година обаче ще бъде трудно да се пътува, много страни може да затворят границите. В началото на 2024 г.все още ще има някои ограничения по отношение на пътуванията, но през втората половина на годината всичко ще бъде различно.

"Събитията, които се отнасят до този труден период, ще доведат в последствие до желанието да се обедини целият свят, колкото и странно да звучи това сега. Всички се затвориха в себе си и това ще продължи до 2024 година. И едва от 2026 г.ще започнем онези събития, които могат да доведат до отворен свят", сподели прогнозата си тя, като добави, че визите ще изчезнат, границите ще се разрушат, а държавите ще бъдат положително настроени една към друга.

ключови думи:
Тамара Глоба

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май