Смайващо: Дебеланковците правят повече секс!

Смайващо: Дебеланковците правят повече секс!

Много хора редовно ходят на фитнес и строго ограничават храната си в опит да постигнат идеалната си фигура. Е, с последните ограничения заради коронавируса в България фитнес залите не работят, но мнозина не спират да полагат усилия за това да имат идеална фигура.

Междувременно обаче учени достигнаха до много изненадващо откритие. Те са установили, че хората с излишни килограми имат много по-богат сексуален живот от слабите си другари. Учени от здравния департамент на Университета в Университета Чапман проведоха проучване, в което участваха повече от 60 хиляди души, и установиха, че хората със затлъстяване имат повече сексуални партньори, отколкото хората с нормално тегло.

Така че, за мъжете в първия случай средният брой е бил 8, а във втория - 6. Докторът по психология Дейвид Фредерик, ръководител на изследването, отбеляза, че мъжете с наднормено тегло са по-близо до женския идеал за перфектен мъж, отколкото мъжете с поднормено тегло. Това има историческо и антропологическо обяснение, защото от мъжете винаги се е изисквало да бъдат силни и впечатляващи.

Затова пълните мъже изглеждат по-привлекателни за дамите. Важно е обаче да се отбележи, че участниците в проучването не са били с наднормено тегло. Индексът на телесната им маса надвишава нормалното само с няколко стойности. Тази физика Фредерик нарича "конституцията на татко". Жените с повишен индекс на телесна маса също имат повече сексуални партньори, отколкото момичета с нормално тегло: средно 7 срещу 6.

Жените с астенична физика правят най-малко секс. Според Фредерик тук психологическите причини играят основна роля. Хората, които са прекалено загрижени за външния си вид, са по-ограничени. Но тези хора, които не придават голямо значение на своите форми, напротив, са по-освободени в сексуалния си живот.

 

ключови думи:
дебели хора секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май