Сред природата. Релакс

Позволете ѝ да стопи напрежението ви. Ето така...
Сред природата. Релакс

Хей, фитуелчета! Скоро навън ще се стопли съвсем. Искрено се надяваме, че когато това стане, ще се опитате (поне през почивните дни) да прекарвате повече време на открито, по-възможност – извън града.

Имайте предвид, че природата е най-ефективната антистрес терапия, която може да съществува на света. Сигурно сте се уверили в това вече, де.

Все пак, нека преговорим, за всеки случай, три от най-безценните ѝ уроци.

1) Всичко се променя. Това не само е неизбежно – необходимо е. Иначе, животът щеше да е адски скучен и сив. Така, както природата приема спокойно своите изменения – във времето и в сезоните, например, така и ние трябва да свикнем с промяната. Нещо повече, важно е сами да я създаваме и да не я приемаме винаги като нещо негативно.

2) Препятствията не трябва да ни спират. Факт е, че природата ежедневно преживява различни мини и не толкова мини катаклизми. Да не мислите, че ѝ е лесно? Не, изобщо. Обаче се наема и намира сили да се справи с трудностите. Защото и тя е мъжко момиче ;) Хубаво ще е, ако по-често черпим сила и вдъхновение от нея.

3) И не последно място: тя е такава, каквато е. Остава себе си и не чака одобрение от околните за външния си вид или за поведението си. В същото време, всички я харесват и, при всяка добра възможност, се възползват от нейната компания. Правете като нея – бъдете естествени, истински и разчитайте най-вече на собствената си оценка за личността си.

 

Това е положението. Ако искате редовно да се антидепресираме заедно – сред природата или не, моля заповядайте в психиатричния ни кабинет във фейсбук ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април