Събудете "летните" емоции – 1

Забравете колко е студено - не е толкова
Събудете "летните" емоции – 1

Фактите говорят, че е зима и при това... доста студена. Една част от приятелите ви потърсиха убежище от студеното време в по-топли страни, а друга се затвориха по домовете си, за да се сгряват посвоему.

Нали не се подготвяте да поемете по пътя на съмосъжалението почти към края на сезона? Дори сега може да си позволите да правите онези неща, които обикновено свързвате с лятото. Да видим кои обаче:

Във ваканция 

Непрекъснато повтаряте, че имате нужда от почивка, но не ви хрумва да си поискате отпуск. Ревниво пазите последния за по-слънчев и горещ период.

Безспорно разполагате с пълното право да планирате сами ваканцията си, но едва ли ще сгрешите много, ако още сега си вземете няколко почивни дни.

Докато всички работят, поемете глътка живот и се отдайте на свободното си време и на всички хубави занимания, които го съпътстват.

Социален живот въпреки всичко

Съгласни сме, че през зимата местата за срещи с приятели са ограничени и че не ви е особено приятно да се давите в шум и цигарен дим, вместо в шеги закачки. Означава ли това, че от октомври до април не съществувате за другите, нито те за вас?

Нека ви отворим очите: животът продължава дори когато вие сте спрели на едно място. За това не губете възможност, а общувайте. Няма нищо по-хубаво от приятна компания и аромат на чай в студено време.

Зимни авантюри

Лятото все още си мисли, че е най-приключенският сезон, но сте длъжни да му свалите набързо короната. През студените дни също разполагате с хиляди възможност да вдигнете адреналина си, не се съмнявайте.

Защо, например, не пробвате някой забавен зимен спорт? Ако пък не си падате по планински предизвикателства, отидете с приятели да покарате кънки. Позволете на енергичната, спонтанна и приключенска част от себе си да се покаже в най-неочаквания момент и в най-студения ден от седмицата.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май