Улавянето на перфектната вълна

Когато студената крайбрежна ивица бъде прекрачена
Улавянето на перфектната вълна

Нямам време. Никакво дори. В момента трябва да съм на 7 различни места в още толкова различни посоки, но ето ме тук. Пръстите ми си харесват разни букви и символи и трескаво удрят по клавишите, за да ви запознаят с нещо необикновено. Морето, запечатано през погледа на един фотограф, сърфист и чистокръвен приключенец.

Видеото, по идея и режисура на Мики Смит, е брилянтно във всяко едно отношение – преливане на нюанси, операторско майсторство, лична привързаност. За себе си авантюристичният ирландец споделя, че предпочита да живее простичко, творчески, прекрачвайки безопасната граница на опита. И именно камерата е инструментът, който му помага да преведе, интерпретира и разбере аквамаринената магия над повърхността на водата. 

По внушителен начин, звук и картина се сливат в едно, за да пресъздадат най-истински същността на подобно усещане. Улавянето на перфектната вълна... Много преди да се зароди и дълго след като се е разбила в брега.

А аз, преди да съм се гмурнала в градската безтегловност, ви пожелавам страст и щипка морска сол в живота. Не спирайте да следвате морето! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май