Фентъзи Лига - Как да се насладиш на футбола, дори ако си контузен

Фентъзи Лига - Как да се насладиш на футбола, дори ако си контузен

Ако се чудите кое е най-голямото наказание за един атлет, тогава най-вероятно не познавате какво страдание причиняват контузиите. Имайки предвид, че именно тренировките са в основата на всекидневните планове, можем да си представим какво наказание точно е лишаването от основния източник на удоволствие. Нещо повече, не си мислете, че това е просто почивка след тежка тренировка, обикновено за нея са необходими 1-2 дена, но в един момент липсата на удоволствия като усещането за сила и израстване започват да се усещат и категорично не помагат.

Особено след като в по-голямата част от времето ще се налагат пътешествия до рехабилитатора, евентуално пиене на лекарства и други подобни манипулации. Да не говорим, че след тези терапии има един етап на възстановяване, връщане на старата форма, евентуални притеснения за претоварване, които да ни върнат в началния стадий и други рискове. Какво да правим през това време? Ако сте почитател на спорта, може да се възползвате от една много интересна възможност - фентъзи футболна лига.

Докато тялото си почива, може да се възползвате от спортните познания и да създадете собствен отбор, който да се впусне в доста приятни и забавни битки с останалите виртуални мениджъри. Нека обаче започнем от самото начало. Родният букмейкър Палмс Бет предлага на спортните фенове възможността да влязат в обувките на Жозе Моуриньо и Юрген Клоп и да направите собствена футболна селекция.

Това свежо предложение предоставя достатъчно предизвикателства и забавление извън стандартните спортни залози и идва с особена свобода на избора. Говорим ли за спорт, не трябва да забравяме, че промоциите в Палмс Бет ще изненадат всеки запалянко с още по-добри условия за игра.

За начало всеки играч може да избере от 5 до 15 играча, с които да играе както в една футболна среща, така и в цял сезон. За целта всеки виртуален мениджър ще получи бюджет, с който да сглоби своя мечтан отбор. Избраните играчи трупат точки на база своето представяне по време на играта и накрая печели този мениджър, който е успял с правилната селекция да генерира най-много точки. Разпределянето на точки също е достатъчно увлекателно и интересно.

Например ако избраният играч прекарва един час на терена, той получава точка, ако направи асистенция ще получи още 3 точки, ако съответно пропусне дузпа ще изгуби две точки. Жълтият и червеният картон също се отразяват на актива. Това е само част от случаите, които ще се отразят на мениджъра. Разбира се, можем да забележим, че понякога реалния мениджър не е на мнението на виртуалния и избраният играч не участва във футболната среща.

Тогава Palms Bet предлага употребата на спасителни смени, в случай, че мениджърът няма избрани играчи в резерв. Длъжни сме да отбележим, че в момента всеки виртуален мениджър може да се състезава в две първенства - английското и българското. Също така няма ограничение за количеството отбори, ако желаете, може да създадете по един отбор и за двете, колкото повече, толкова повече спортен адреналин.

Разбира се, Палмс Бет е помислил в перспектива като поставя някои ограничения - копирането на реален отбор е забранено, никой не иска да играе срещу лидера в класирането, затова правилото изисква да присъстват до три играча от отбор. Така всеки има равни шансове, а и благодарение на виртуалния бюджет ще се наложи на всеки участник да мисли в перспектива. И нека не забравяме, че добрият фентъзи отбор носи освен трофеи и печалби.

ключови думи:
футбол

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март