Южният полюс е извънземният център за контрол на НЛО?

Южният полюс е извънземният център за контрол на НЛО?

Може би сте чували много за НЛО напоследък, до голяма степен благодарение на уфолога д-р Стивън Гриър, който беше домакин на конференция по темата.

Редица хора бяха поканени да споделят своите мисли в събитие, което беше излъчено онлайн, а Ерик Хекър описа южния полюс като център за "контрол на въздушното движение" на извънземните.

Конспирологът направи някои много неочаквани изявления на конференцията, но най-важното беше обсъждането на станцията на Южния полюс Амундсен-Скот.

Хекър твърди, че през 2010 г. Raytheon, американски аерокосмически и отбранителен конгломерат, го е избрал за изпълнител на изследователски център на Националната научна фондация на САЩ.

Според Хекър в станцията, която първа привлича внимание, има "много повече". Той твърди, че станцията всъщност работи като център за "контрол на въздушното движение" за НЛО и комуникира с "екзотични" кораби, като изпраща неутрино лъчи в космоса.

Хекър отиде дори по-далеч, говорейки за "цифрови оптични модули", заровени на една миля под леда.

Той твърди, че са били заровени, за да открият взаимодействията на неутрино, но са били достатъчно дълбоко, за да не пречат на радиационните показания. Той също така каза, че лично е видял "мощен зелен лазер", насочен "в космоса".

Това идва, след като информатор, който твърди, че правителството на САЩ тайно е провеждало изследвания за намиране на НЛО, каза, че НЛО са отговорни за смъртта на много хора.

Дейвид Груш е работил за Националната агенция за геопространствено разузнаване (NGA) и Националната служба за разузнаване (NRO) и е бил свързан с работната група за неидентифицирани въздушни явления.

Той твърди, че някои от откритите "нечовешки интелекти" имат злонамерени мотиви и убиват хора.

Източник: 

ключови думи:
извънземни Южен полюс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май