Ясновидецът Божидар Караджов: Пожари и потопи ни заплашват през лятото!

Ясновидецът Божидар Караджов: Пожари и потопи ни заплашват през лятото!

Феноменът Божидар Караджов направи прогноза за България за 2023 г. Топясновидецът е единственият българин, вписан в елитен списък на пророците в света.

Варненецът е баща на три деца и е известен с едни от най-точните прогнози. По думите му до края на 2023 г. България влиза в Шанген. Еврото ще приемем, но след средата на 2024 г. Няма да има подобна пандемия като Ковид, казва той. Караджов не вижда и в следващите седем години опасна епидемия, която да застраши човечеството.

"В България няма да има земетресения, но в съседна Турция и Гърция – да, които ще се почувстват и у нас. Но няма да засегнат населението", казва още той.

Божидар Караджов предвижда, че ни грозят много пожари, повече от миналата година. Ще има и сериозни проливни дъждове, но чак през юли. Най-много наводнения той предвижда в Югоизточна България, но при стихиите няма да има жертви. Феноменът твърди, че предстои откриването на два вида лекарства срещу рак. Ще се лекуват и много автоимунни болести благодарение на технологиите в медицината. Относно войната в Украйна той на мнение, че тя ще прерасне в студена война. Ясновидецът вижда и множество граждански брожения срещу Путин.

ключови думи:
Божидар Караджов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май