10 признака, че той има афера с друга жена

 10 признака, че той има афера с друга жена

1.Вече не е същият

Ако усещате, че се държи дистанцирано, значи може би е открил човек, с когото се чувства по-добре.

 

2.Сравнява те с други жени

Когато единият започне да сравнява другия и да изтъква негативните му страни, е винаги лош знак. Ако продължи да твърди, че другите жени са по-добри от теб, дори и за маловажни неща, значи определено не си единствената.

 

3.Сексуалният ви живот страда

Емоцията в секса винаги е показателна, особено когато говорим за връзка, продължила дълго време. Така че, ако усетите, че партньорът ви вече не е толкова емоционален, колкото е обикновено, значи има проблем.

 

4.Прекарвате все по-малко време заедно

Когато твоят човек започне твърде често да закъснява след работа, сигурно мислиш че ти изневерява, но е възможно това да е знак на емоционалната му отдалеченост и в същото време емоционалната му близост към друга жена. В такъв случай, той ще прекарва все по-малко време с теб и все повече с нея.


5.Инстинктът ти подсказва, че нещо не е наред

Има много дребни неща и постъпки, по които можем да усетим, че нещо не е както трябва. Когато приятелят ти не обсъжда проблемите с теб и комуникацията ви отслабва, може да не е започнал афера с друга, но е много близо до това.

 

6.Говори твърде дълго по телефона

Изведнъж започват да го търсят много по телефона и той винаги е зает да пише смс-и или да говори с хора, които не познаваш.

 

7.Карате се често по негова вина

Той става все по-раздразнителен и рядко говори с теб, без да се скарате. Ако половинката ти продължи да започва спорове или да ти прави постоянно забележки, това означава че има емоционална връзка с друга жена.

 

8.Вече нямаш достъп до компютъра и телефона му

Ако забележиш, че той изведнъж е сложил парола и на телефона, и на компютъра си, също е знак. Момчетата не се грижат за сигурността на устройствата, които използват, но когато изведнъж започнат да го правят, обикновено крият нещо.

 

9.Грижи се за външния си вид повече от обикновено

Рязката промяна във външния му вид и неочаквана промяна в навиците му са предупредителен знак, че има жена, за която го прави.

 

10.Не го е грижа за проблемите във връзката ви

Без значение дали ти изневерява или просто е заинтригуван от друга жена, мъжът спира да се интересува от проблемите, които възникват във връзката, просто ги пренебрегва. Един от най-крещящите знаци, че обектът на интереса му не си ти, е да спре да бъде отдаден на връзката ви и прави компромиси все по-рядко.


ключови думи:
жена мъж изневяра

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май