4 женски черти, които са неустоими за мъжете

 4 женски черти, които са неустоими за мъжете

1. Неустоимата жена носи позитивни преживявания

Тя разбира, че забаввните, любящи и позитивни преживявания изграждат по-дълбока емоционална връзка с мъжа. Такива дейности ще го карат да иска да се връща за повече. Когато сте с един мъж, той иска да носите щастие в живота му, а не тъга, затова се фокусирайте върху хубавите моменти и не се притеснявайте за миналото или бъдещето.

2. Неустоимата жена има собствени страсти

Самоуважаващата се жена означава да има собствени приятели, хобита и страсти. Ако един мъж иска да излезе с вас, неустоимата жена не пренебрегва желанията си, за да бъде поканена или се оплаква за това. Ако превърнете мъжа в център на живота ви, това ще ви направи нещастна, тъй като той никога няма да прави това, което искате. Ако пък го накарате да се чувства виновен, че върши неща без вас, той ще гледа на вас като тежест вместо като равнопоставен партньор, когото няма търпение да види след вечер с момчетата.

3. Неустоимата жена не говори зле за себе си

Някога някой опитвал ли се е да ви направи комплимент, а вие да сте го отхвърляла? Ако един мъж каже нещо хубаво за вас, просто му благодарете и приемете думите му искрено. Да се обръщате с лоши думи за себе си показва на мъжа, че вие не се уважавате и не се обичате. Трябва да започнете да си казвате положителни думи вместо да се съдите заради недостатъците си. Когато сте заедно, той не анализира, че вашето дупе е прекалено голямо, а се чуди какво ще бъде да го обгърнете с крака. Ако се приемате такава, каквато сте, сте на прав път в намирането на любовта, която искате и заслужавате.

4. Неустоимата жена е безгрижна и има граници

Алфа мъжете обичат, когато една жена се пуска по течението и не се опитва да контролира всяка ситуация. Те не се страхуват да казват "не", когато нещо ги кара да не се чувстват добре. Мъжете обичат, когато една жена ясно показва предпочитанията си и не се огъва.

ключови думи:
неустими черти

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април