10 правила за онлайн срещите

10 правила за онлайн срещите

Когато не намирате любовта в реалния живот, започвате да я търсите във виртуалния. Онлайн срещите са начин да постигнете целта си в откриването на партньор, но тази задача не е никак лесна. Откриването на любовта на живо е предизвикателство, а какво остава за срещите в интернет, където да опознаеш личността и истинската същност на човек понякога е почти невъзможно.

Онлайн срещите могат да са не само трудни, но и опасни. За да се чувствате в безопасност, докато търсите любовта във виртуалното пространство е важно да следвате някои правила.

Кои са 10-те правила за срещите онлайн, които ще ви помогнат да се чувствате в безопасност?

1. Винаги се срещайте публично.

2. Вземете собствен транспорт по възможност. Ако не, не се качвайте в чужд автомобил, особено през първите срещи, когато не сте сигурни що за човек имате пред себе си.

3. Говорете по телефона с близки и приятели непосредствено преди среща. Уведомете ги къде отивате и приблизително колко време ще се забавите.

4. Винаги споделяйте местоположението си на приятел.

5. Придържайте се към лежерно поведение на първа среща. Избягвайте агресивното и предизвикателно държание, за да не създадете грешно впечатление.

6. Първото ви виждане не трябва да се брои за първа среща.

7. Направете добро впечатление.

8. Вслушвайте се в интуицията си.

9. Никога не пътувайте прекалено далече, за да се срещнете с някого, дори да сте се опознали повече в интернет пространството.

10. Не се страхувайте да се забавлявате.

източник: az-jenata.bg

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май