13 неща, които любимият ви би искал да правите по-често

13 неща, които любимият ви би искал да правите по-често

1. Да му повтаряте колко е страхотен
Разбира се, че човек винаги се радва да чуе нещо хубаво за себе си, но партньорът ви има нужда да е изречено точно от вас. Според Андреа Сирташ (експерт по връзките и брачен консултант) "на първо място мъжете обичат и имат нужда да получават признание и одобрение от половинката си. Обикновено повече обичаме да посочваме грешките на нашия човек и това е добре, но не бива да забравяме да му покажем, че оценяваме и положителните му качества."

2. Да се забавлявате с приятелки навън
И това съвсем не означава, че той не обича да прекарва времето си с вас. Напротив, щом вие сте избраницата му, той обожава компанията ви, но понякога любимият ви има нужда да бъде насаме със себе си. Когато двама влюбени живеят заедно, е трудно да си осигурят нужното лично пространство, затова понякога просто излизайте по женски или ако той излиза с приятелите си без вас, проявете разбиране и не се сърдете. За да имате пълноценна връзка, не е необходимо да сте постоянно заедно.

1856762

3. Да го изслушвате
Пред света мъжете не плачат и не показват слабите си страни, но когато сте само двамата, той има право да разголи душата си и наистина има нужда да бъде изслушван и разбиран. Покажете му, че се интересувате от чувствата и страховете му. Бъдете добър слушател, половинката ви ще оцени високо жеста ви.

4. Да бъдете инициативни в леглото
Въпреки напрегнатото си всекидневие и умората, трябва да се опитате да бъдете по-инициативни, що се отнася до секса. Той не е просто физическа нужда за партньора ви, а средство за сближаване между вас.

1856761

5. Да оценявате как се справя със задачите си
Според проучвания женският мозък се справя много по-добре от мъжкия в организирането на повече дейности. Следователно за партньора ви е много по-трудно да се справи с повече задачи в работата, отколкото на вас. Затова той има нужда от вашето поощрение.

1856757

6 .Да му давате свобода
Колкото и да сме загрижени за връзката си и да искаме да прекарваме колкото се може повече време с любимия си и то по начина, който ние сме определили, трябва да имаме предвид някои подробности. Той не обича вечно да бъде ръководен от вас и понякога има нужда просто да играе футбол или да пие бира с приятели. Дори и това да не ви харесва, не се опитвайте да го откажете, в никакъв случай няма да повлияе положително на връзката ви. Проявете разбиране и го насърчавайте да прави това, което го кара да бъде щастлив.

7. Да бъдете директни, но не властни
Както всяка жена, така и вие сигурно имате план за абсолютно всичко. И нямате никакъв проблем да го налагате на любимия си. Разбира се, когато искате нещо от него, очаквате той да се сети сам. А когато не успее, му вменявате чувство за вина. Повярвайте дами, мъжете имат нужда да знаят от самите нас какво би ни направилo щастливи и никой не обича да отгатва.

1856758

8. Да оставяте телефона си настрани, когато сте заедно
Никой мъж не би възприел положително непрестанното ви "цъкане" по телефона, когато води разговор с вас. Дори и да не смятате, че се случва нещо съществено, по-добре забравете за Facebook и Instagram за момент и се насладете на компанията на вашия човек. Важно е да не губите комуникацията си и когато сте в някой ресторант на романтична вечеря, покажете, че се вълнувате, вместо да демонстрирате отегчение, докато чакате сервитьорът да ви вземе поръчката.

1856760

9. Да му се възхищавате и да го уважавате повече от останалите
Мъжът ви обожава да се чувства ненадминат. Колкото по-често му се възхищавате и му показвате, че той е по-добър от всеки друг, толкова повече ще спечелите.

10. Да ви помага
Колкото и лесно да ни звучи, всъщност не е толкова. Много често, когато имаме нужда от помощ, без да се замислим отказваме тази на любимия, защото искаме да се справим сами. Истината е, че мъжете обичат да се чувстват полезни и са щастливи, когато имаме нужда от помощта им.

1856756

11. Да знае какво си мислите по време на секс
И не само тогава. Той обича да споделяте емоциите си с него, защото по този начин разбира точно от какво се нуждаете. Дори и когато не сте в настроение да правите секс, не измисляйте извинения, а най-добре му обяснете как се чувствате.

12. Да му се отблагодарявате
Той обожава да чува: "Благодаря ти!" от вас. Както и ние имаме нужда любимият ни да оценява това, което правим за него, така и той обича да му се отблагодаряваме. Дори само когато свърши някое домакинско задължение, вместо вас.

1856759

13. Да се грижите за себе си
Любимият ви напълно осъзнава, че ви е нужно да се поглезите, за да бъдете щастливи. Затова е повече от щастлив, когато сте на SPA и сте се отдали на почивка. Също така мъжете харесват дами, които се грижат за тялото и здравето си. Отпуснете се и се погрижете за себе си, половинката ви ще прояви нужното разбиране, защото уважава нуждите ви.


ключови думи:
любим неща по-често

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април