2-те най-трудни за обичане ЗОДИИ

2-те най-трудни за обичане ЗОДИИ

ТЕЛЕЦ

Телците са много неуверени в себе си и собствените си възможности. Те все си мислят, че всички около тях са по-добри и лесно могат да бъдат засенчени, а не осъзнават какви прекрасни качества притежават. Представителите на тази зодия са изключително ревниви, точно заради тази несигурност в себе си. Непрекъснато си мислят, че човекът до тях им е изневерил и сами вредят на връзката си.

Телците са обичани малко и са страдали много, за това и трудно им се вярва, когато в един прекрасен ден дойде идеалният човек и им предложи света в шепите си. Не вярват, че се случва и не могат да се оставят просто да бъдат обичани. Точно за това поставят своя любим пред най-голямото изпитание в живота им – борбата за неговото сърце.

Успееш ли веднъж да грабнеш сърцето на Телците обаче, завинаги стават твои. Трудни за обичане, но си струват всяко едно усилие!

1906816

СКОРПИОН

Скорпионите не са от най-романтичните натури, не обичат да показват чувствата си и обичат мълчаливо. Това обаче трудно се приема от човека срещу тях, защото непрекъснато ги карат да се чувстват несигурни – обича ли ме или не?

Скорпионите често се страхуват да разкрият себе си, за да не бъдат наранени... а наранявани са вече толкова пъти. За това винаги държат главите си високо вдигнати, а сърцата им изглеждат ледени, но само на пръв поглед! Представителите на тази зодия обичат пламенно, но само ако успееш да ги убедиш, че с нищо не би им навредил и искаш само чистата им обич.

Скорпионите са невероятни партньори, защото са верни до гроб. Най-краткият път до сърцето им е откровеността. Бъдете искрени с тях и ще ги спечелите.

ключови думи:
зодии трудни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април