4 неща, които мъжете търсят у една жена

4 неща, които мъжете търсят у една жена

Любовните взаимоотношения са колкото вълнуващи и интересни, толкова и сложни. Срещайки се с интересен мъж и започвайки връзка с него, винаги има един период на напасване, защото опознаването на другия е през цялото време докато сме заедно, дори след дълги години. Както жените, така и мъжете търсят определени неща в бъдещата си партньорка или поне тези, които имат сериозно отношение към любовта и връзките и са здраво стъпили на земята. Този тип мъже не играят игри да се крият от вас след среща, да не ви отговарят на обажданията и съобщенията.

Но какво търсят в една жена?

1. Искат да бъдете игриви

Още от първите срещи и момента на запознанството ви. Мъжете се нуждаят от компания, с която могат да се посмеят. Нищо не отблъсква мъжете по-бързо от една привлекателна, но драматична жена. Няма нищо по-лошо от жена, която процъфтява от някаква драма или криза в живота си. Мъжете искат жените да се свързват с тях на ниво игра.

Ето защо не се вземайте прекалено сериозно и бъдете отворени към забавленията, които животът предлага. Те са навсякъде около вас. Просто трябва да им се оставите. Може да бъдете интересна за мъжете и когато се усмихвате и се забавлявате заедно, като под забавления се има предвид това, което се случва извън спалнята.

2. Един мъж би предпочел жена с емоционална зрялост

Понякога в живота нещата не вървят както трябва и във всяка връзка ще има неравности. Въпреки че трябва да бъдем себе си пред партньора, мъжете търсят жени, които не се превръщат в емоционална развалина в секундата, когато има проблем. Също така биха се дистанцирали от жена, която е избухлива по време на спор.

Въпреки че мъжете са различни и има такива, които не могат да водят добра комуникация, за останалите би било твърде натоварващо, ако проблемите се обсъждат всеки път с драма в поведението на жената.

3. Мъжете търсят независима жена

Мъжете обичат да са герои за жените, но в същото време търсят партньорка, която е с модерно мислене и умее да контролира живота си. Това не означава тя да е командваща и контролираща всеки аспект на връзката, а жена която е оправна, но не отнема правото на мъжа да е грижовен, да е водещ в определени ситуации. Мъжете обичат да се чувстват необходими и желани, но не искат някой да им стовари всичките си проблеми и да очаква да му бъдат разрешени.

4. Мъжът е привлечен от увереността на една жена

В леглото. Мъжете искат да почувстват, че вашата интимна и женска енергия е активирана и че имате достатъчно увереност и в спалнята, а не само извън нея. Това означава да не се страхувате да се отпуснете и да се забавлявате в спалнята. Мъжете обичат утвърждението.

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май